Avsluttningsfest på Hotel Atlantic, der barnehjemsbarna hadde laget maten. Fra venstre: Thomas Holdø Hansen, Fredrik Thorsen, Meng Hour, Riem Sunsoley, Chen Sunnary, Ven Chom Neagn, Riem Romeo og Kristin Holdø Hansen. Foto: Atle Møller

Eventyret er over

En opplevelse for livet er over for barnehjemsbarna fra Kambodsja.

Sb.no på Facebook

– Nærmest et eventyr har det vært for dem. De har opplevd mer på disse 14 dagene enn de fleste kambodsjanere opplever et helt liv, mener Kristin Holdø Hansen, som sammen med broren Thomas arrangerte avskjedsmiddag i Atlantics selskapslokaler i går.
Søskenparet, som driver hotellvirksomhet i Kambodsja og som har gitt bred støtte til barnehjemmet ikke så langt unna gjestehuset, blir igjen i Sandefjord en tid før de reiser tilbake. I går kveld markerte de slutten på oppholdet for barna, som også fikk møte en rekke norske "støttekontakter", med Fredrik Thorsen i spissen, samt sponsorer.
Barnehjemsbarna og lederne har vært på tur med "Gaia" og med kystlagets "Lanesbuen", de har badet, fisket, ridd, stått på brua på "Color Viking", besøkt Strömstad og ikke minst spilt fotball, både i Sandefjord og på Ekebergsletta.
– Norway Cup var kjempegøy for dem, sier Kristin Holdø Hansen, – selv om de ikke vant noen kamper. Det ble tap både for Lørenskog og Ullern, men uavgjort i siste kamp mot Stegaberg fra Haugesund Spillerne fra Oslo-lagene var en halv meter høyere enn "våre" gutter, bemerker Kristin, men opplevelsen i Oslo var stor allikevel.
Fra søndag har troppen vært innlosjert på Skiringssal folkehøyskole.


(Arkivartikkel fra 11.08.2006)
 

Følg Sandefjords Blad på Facebook:

Les Sandefjords Blad som ePaper eller bestill papiravisen.