«Klær som hjelper» og «Den som leter skal finne» er slagordene i Fretex-butikkene. Foto: Fretex

Fretex vil åpne butikk i Sandefjord

Fretex har planer om å etablere klesbutikk i Sandefjord innen ett år.
Maja Christensen
Publisert 19.09.2010 kl 07:07 Oppdatert 19.09.2010 kl 10:12

Tips en venn på e-post:Som landets største attføringsbedrift ønsker Fretex jobbsøkere som er deltakere i attføring når tiden er inne.


– Vi driver butikker primært for å skape gode arbeidstreningsarenaer. Visjonen vår er å gi folk grunn til å tro på framtiden. Gjennom å jobbe i en Fretex-butikk kan veien ut i det ordinære arbeidslivet bli kortere, sier markedssjef i Fretex, Line Isegran.

Skal på visninger

Hvor butikken havner, er foreløpig usikkert. Isegran skal på en rekke visninger i byen i slutten av september.
– Vi er avhengig av å ligge gatelangs og bynært. Vi ønsker å gi Sandefjord en strålende flott bruktbutikk. Fretex har laget et nytt butikkonsept som vi er svært stolt av, sier Isegran.
Tidligere bar Fretex-butikkene preg av loppemarked. De nyetablerte og nyoppussede likner mer på klassiske klesbutikker der det er enkelt å finne fram.
– Unntaket er at vi ikke har to like plagg. Kundene skal slippe å stå over kasser og lete. Hvorvidt bøker og «krims» som glass og porselen også skal omsettes i Sandefjord, avhenger av størrelsen på butikklokalet vi velger. Men jeg tror ikke det blir en fullsortimentsbutikk med møbler, sier Isegran.

Ønsker frivillige

Markedssjefen er villig til å vente på ledig lokale hvis hun må det.
– Men vi har absolutt lyst til å åpne før 1. september, og helst i løpet av første halvår i 2011. Vi har også god tradisjon på at folk jobber frivillig hos oss. Det håper jeg at vi kan få til også i Sandefjord, sier Isegran.

På forsiden nå


Ungdommen overtar i SH-målet

– Spent, men veldig klar

Benjamin Stentun vil gjerne bevise at han er til å stole på, når han erstatter veteranen Simen Hansen i SH-målet søndag.

Ap lover å beholde dagens arbeidsmiljølov hvis de får makta

Hvis Arbeiderpartiet kommer til makta, er det dagens arbeidsmiljølov som skal gjelde. Eventuelle endringer vil bli reversert, sier Aps ordførerkandidat Arild Theimann.

Denne reduserer antall ulykker

Fotobokser halverer antall døde og skadde.

Inviterer alle skoler til å delta på Den økologiske skolesekken

Nå kan alle skoler få hjelp til å sjekke nærbekken

Den økologiske skolesekken gjenoppstår og inviterer elever til sjekk av skolens lokale bekk.