Fagdag og fattigdomsmarkering ble holdt og markert på Folkets Hus. (f.v.) Liv Krossøy, Mette Vestly, Beate Rønningen, Karin Åsrum Jensen, Berit Hvidsten og Carina Stemefalk. Foto: Ingrid Louise Christensen

Markerte og diskuterte

Sb.no på Facebook

– Egentlig er det arbeidsgivers ansvar å informere om den nye legemiddelforskriften og helsepersonelloven. Men vi ser jo at det skotter på dette, så derfor arrangerer vi denne fagdagen, sier Liv Krossøy, fungerende leder for seksjon helse og sosial i Fagforbundet i Vestfold.

Fra hele Vestfold

På Folkets Hus samlet det seg hjelpepleiere, vernepleiere, omsorgsarbeidere, ambulansepersonell, sykepleiere og helsesekretærer for en faglig oppdatering.
– Det er flott at de arrangerer disse fagdagene, for det er jo en gratis oppdatering innen faget, sier Beate Rønningen.
Mette Vestly forteller at det ikke blir tid til å sette seg inn i nye forskrifter på jobben, og derfor setter de stor pris på tiltaket.
– Det er også viktig at fagfolk samles så vi kan diskuterer. Her er det jo fagfolk fra hele Vestfold, og da får vi også muligheten til å dele erfaringer, sier Rønningen.

Fattigdomsdag

Samtidig benyttet Fagforbundets seksjon for helse og sosial i Sandefjord anledningen til å fokusere på fattigdom.
– Verdens fattigdomsdag er fredag, men vi ønsker å markere denne dagen i dag og slå to fluer i en smekk. Nasjonalt har fagforbundet samlet inn 18,6 millioner kroner for å bygge barneby i Angola, smiler Liv Krossøy.


(Arkivartikkel fra 16.10.2008)
 

Følg Sandefjords Blad på Facebook:

Les Sandefjords Blad som ePaper eller bestill papiravisen.