Kjell Nupen kom til kunstforeningens sommerutstilling i luftig transport. Gjesten ble godt tatt imot av forventningsfulle gjester. Foto: Eli Tørud

Nupen kom i helikopter

Den anerkjente billedkunstneren Kjell Nupen ankom Sandefjord Kunstforening i helikopter, rett fra hjembyen Kristiansand.
Eli Tørud
Publisert 18.06.2012 kl. 19:00 Oppdatert 16.06.2012 kl. 19:12

Tips en venn på e-post:


Kjell Nupen i helikopter på åpningen av Kunstforeningens sommerutstilling
Kjell Nupen i helikopter fra Kristiansand

Men ikke minst kom han med stor begeistring til kunstforeningens lokaler lørdag formiddag.

Flott presentasjon

– Jeg er godt fornøyd med den presentasjonen kunstforeningen har gjort av bildene mine. Jeg beklager støyen da jeg kom, men jeg er glad for å være her, sa Kjell Nupen da han kom til den offisielle åpningen av sommerutstillingen.

Nupen ga kunstforeningen honnør for å ha utviklet seg til et profesjonelt og godt formidlingssenter.

Roste programmet

Øivind Storm Bjerke, professor i kunsthistorie supplerte med ytterlige ros.

– Sandefjord Kunstforening har utmerket seg for sitt flotte program de siste årene. Det fungerer i tillegg godt i forhold til stedet og byen Sandefjord, sa professoren og kunstkritikeren.

– I min hjemby Tønsberg derimot, har de valgt å legge ned kunstforeningen. De har riktignok flotte steder for utstillinger. Men en kunstforening har en viktig funksjon, la han til.

– Jeg er veldig glad for at jeg spurte Nupen da jeg møtte ham på Lillehammer for to år siden, om han ville komme til Sandefjord. Han sa ja, og allerede i kotober for to år siden var det klart at vi skulle få til dette. Vi er veldig godt fornøyd, erkjente en blid Inger Flagstad i Sandefjord Kunstforening.

Utstillingen ble åpnet med minikonsert ved Hans Mathisen og Petter Wettre.

Les mer om:  Nyheter  Nyheter 

På forsiden nå