Modellkarriere kan sikre hestedrømmen

Tilde Karlsen (22) fra Sandefjord drømmer om egen hest og hus på landet. Blir hun den neste supermodellen til Brun og blid er drømmen innen rekkevidde.

Tilde Karlsen håper å bli den neste supermodellen til Brun og blid. Foto: Privat

Tilde Karlsen håper å bli den neste supermodellen til Brun og blid. Foto: Privat

DEL

Få SB+ i 5 uker for bare 5 kroner!

Sammen med ni andre finalister stiller hun på catwalken i Kristiansand lørdag 30. juni.

22-åringen sikret seg plass i semifinalen i begynnelsen av måneden etter å ha blitt plukket ut i gruppen Lucky Loosers, som bestod av deltakere i Brun og blid Modell 2012 som ikke vant noen av månedskonkurransene som startet i september i fjor.

Vil til USA

For fem år siden prøvde Tilde Karlsen lykken i Frøken Norge, men den da 17-årige Sandefjord-jenta kom ikke videre fra semifinalen. Nå er hun klar til å ta ny sats.

På tross av sin unge alder har Karlsen bodd både i Sverige og Spania. Hun trives godt i Norge og arbeider for tiden i en klesbutikk på Oslo City, men i forlengelsen av hestedrømmen lar hun gjerne fantasiene løpe løpsk. Hun har sin egen variant av den amerikanske drømmen.

- Tenk å bo på en ranch i Montana i USA, det hadde vært stort, sier hun.

LES OGSÅ: Oddsfavoritt i Frøken Norge

Penger er drivkraft

Vinner hun modellkonkurransen er premien inntil en halv million kroner. 22-åringen legger ikke skjul på at pengene også er en drivkraft.

- Med penger kan man realisere drømmer. Men det å bli frontfigur for landets største solkjede og pryde plakater og posters over hele landet er en stor personlig anerkjennelse. Det ligger mye ære i dette modelloppdraget, og enhver selvtillit vil få et realt oppsving med en seier i Brun og blid Modell, sier Karlsen.

Positive verdier

Som modellforbilder er det kvinnene som fronter Victoria´s Secret.

- Dette er flotte modeller som også formidler positive verdier, sier hun.

Sandefjord-jenta ser frem til finalen og håper på seier, men innrømmer at nivået på de øvrige kandidatene er høyt.

- Finalen er den ene muligheten jeg får, og da må jeg bare satse alt jeg kan og tro at jeg har det som skal til for å vinne, konkluderer hun.

LES OGSÅ: Satser på særpreg

Artikkeltags