Terje Liverød.

Almeyda og Liverød vil hjelpe SF

Kriserammede Sandefjord har fått en skjev start på 1.-divisjon. Fotballrådgiver Terje Liverød og tidligere toppspiller Matias Almeyda åpner for å hjelpe klubben på spillermarkedet.

Sb.no på Facebook

Etter fire kamper står SF med kun tre poeng. Det hersker full krise i den gamle hvalfangerbyen. Da Liverød og Almeyda ville inn i Sandefjord Fotball i fjor ble de avvist. Nå åpner duoen for nye samtaler.
– Matias og jeg er åpne for å gå inn i en konstruktiv dialog med Sandefjord Fotball. Vi kan hjelpe til med å finansiere fire-fem spillere. Målet er å få SF tilbake i eliteserien. Jeg er overbevist om at dersom du driver fornuftig kan du få en norsk fotballklubb til å gå i pluss samtidig som du oppnår gode sportslige resultater, sier Liverød.
Sandefjord-mannen har vært sentral når søramerikanske spillere er hentet til skandinaviske klubber. Nå ønsker han å hjelpe hjembyens fotballstolthet.
– Sandefjord sløser med ressursene, men det er stort potensial i klubben, sier Liverød.
Han samarbeider tett med den tidligere argentinske toppspilleren Matias Almeyda. Midtbanespilleren har en lang karriere bak seg i italiensk serie A. Han spilte også to kamper for Lyn Oslo før han la opp for godt.
– Matias likte seg veldig godt i Norge og kan tenke seg å bo her. Han er glad i Norge og vil engasjere seg sterkere. To-tre ganger har han vært med meg til Sandefjord. Samtidig vil han vekk fra Argentina. Han er veldig kjent og kan knapt vandre fritt i gatene. Han er derfor bekymret for barna sine, og ønsker dessuten å gi dem en utdannelse i Europa, sier Liverød.
Det er liten tvil om at Liverød og Almeyda har økonomiske muskler til å hjelpe Sandefjord Fotball. Duoen besitter også store kunnskaper om det søramerikanske fotballmarkedet. (©NTB)


(Arkivartikkel fra 07.05.2008)
 

Følg Sandefjords Blad på Facebook:

Les Sandefjords Blad som ePaper eller bestill papiravisen.