Daniel Kromstad, fra Sandefjord Ballklubb, viste imponerende teknikk når han deltok triksekonkurransen. Foto: Håvard Hjorthaug Vege

Folkefest på Ukens Kamp

Lørdag formiddag ble det nye konseptet Ukens Kamp arrangert på torget i Sandefjord.
Håvard Hjorthaug Vege
Publisert 14.04.2012 kl. 17:53 Oppdatert 14.04.2012 kl. 18:41

Tips en venn på e-post:


Flere lag hadde påmeldt seg til miniturneringen. Her ser vi blant annet Store Bergan og Runar G04 Foto: Håvard Hjorthaug Vege
Tryllekunstneren Stene Sulesund (t.h.) var på plass, og forbløffet mange tilskuere med sine artige triks. Foto: Håvard Hjorthaug Vege– Dette gikk over alle forventninger! sier markedsansvarlig i Sandefjord Fotball, Frank Lidahl. Han var tydelig imponert over folkemengden som tok turen til torget mellom klokken ett og fire. Ukens Kamp er et nytt opplegg fra Norsk Toppfotball og en rekke bidragsytere, som innebærer at enhver klubb i eliteserien og 1. divisjon får en dag med før-kamp-opplegg.

LES OGSÅ: Oppfordrer publikum til å sykle

Mange aktiviteter

På tilstemningen var det stor aktivitet. Sentralt i markedet var det for anledningen satt opp en liten fotballbane med vant, hvor det var triksekonkurranser og en liten turnering. Påmeldte lag fra Sandefjord og Larvik fra 7 til 12-årsalder fikk vist fram finspillet, mens Lidahl selv medvirket som ringside kommentator.
I bodene rundt omkring kunne man prøve seg mot SF-spillere i fotballspillet FIFA, smake på overraskelser fra MENY eller teste skuddfoten i en presisjonskonkurranse, styrt av tidligere SF-spiller Fredrik Thorsen og SpareBank1.

Viktig å skape blest

Lidahl påpeker hvor viktig det er for SF som klubb og virkelig nå ut til folket, og skryter av opplegget til Norsk Toppfotball.
Det er helt avgjørende for Sandefjord Fotball som klubb og ha slike eventer, hvor vi kan skape blest, samtidig som vi møter supporterne på en fin måte, sier Lidahl. Som avslutning anbefaler Lidahl samtlige i Sandefjord til å ta turen til Komplett.no Arena, klokka 15.00 på søndag, for å se Sandefjord mot Sarpsborg 08.

LES OGSÅ: Lasse må heie på fienden

Les mer om:  Sport  Sport 

På forsiden nå