Heiagjengen fra Mosserød skole gjorde en knallinnsats på tribunen, med selvlaget banner og dusker fra Rimi. Fra venstre ser vi Helene Henriette Bårli, Helene Hoel, Madelen Brestuen, Nora Bjønnes og Henriette Horntvedt. Foto: Atle Møller

– Heia Mosserød! Vi er best

Knallharde løps-dueller. Et entusiastisk publikum som heier. Da er det Tine-Stafett.

Sb.no på Facebook

Det var dramatikk i starten her, med Maren Norøm, Gokstad, Vegard Kjendalen, Hauke-rød, Izabella Knutsen, Kroke-moa, Thomas Haakestad, Store Bergan, Ingrid Stange Nilsen, Unneberg og Nora Sidki, Virik. Ingrid falt! Foto: Atle Møller

Det var mange tøffe dueller i Tine-stafetten. Her ser vi Tobias Opprann fra Framnes med nesen så vidt foran Martine Gustavsen fra Vesterøy. Foto: Atle Møller

Som vanlig var det smekkfullt av entusiastiske løpere og medelever som heiet det de kunne fra tribunen, og som manet til topp innsats. Hvem våger vel å la være å gi sitt aller beste – og kanskje enda litt til – når hele klassen følger deg med argusøyne?

Heia Mosserød!

Den ivrigste gjengen – i alle fall den klart mest høylytte! – var 6. klasse fra Mosserød. Klassen stilte med egenlaget banner, og dusker – laget av bæreposer fra Rimi.

Facebook-knapp kommer her
– Det er SÅ spennende! Vi skal vinne. For da får vi boller og brus, hvinte flere av tilskuerne i munnen på hverandre.

– Hvis dere ikke vinner, da?

– Vi har det fryktelig morsomt likevel!

Dramatikk på banen

Det var mange tøffe tak på banen. Flere av jentene løp fra gutta. Det var dramatikk både i start- og målområdet.

– Jeg skled i starten. Det var glatt, fortalte Nora Sidki fra Virik. Hun klarte å holde seg på beina. De gjorde ikke Ingrid S. Nilsen fra Unneberg, men hun kom bakfra i lange klyv og klarte nesten å veksle først.

– Det er gøy å løpe og konkurrere, og jeg håper alltid at laget mitt vinner, sier Vegard Kjendalen fra Haukerød. Det ble med 2. plass i heatet.

Sjekk resultatene fra stafetten

Blir pensjonist

En annen som koste seg var stevneleder og speaker Veslemøy Drewsen, som har ledet stafetten de siste 16–17 årene. Men nå er det slutt.

– Jeg blir pensjonist fra 1. juli. Det er på tide at andre overtar, sier Veslemøy – som ikke vil utelukke at hun stiller opp neste år – som frivillig funksjonær.

Alle trives

– Hvorfor er stafetten populær?

– Hele klasser er med. Alle er en del av fellesskapet. Ungene trives, det kan du se på dem, sier Veslemøy Drewsen.

 

Følg Sandefjords Blad på Facebook:

Les Sandefjords Blad som ePaper eller bestill papiravisen.