Anders Aarøe Manneråk møtte hard motstand i nasjonalt stevne i helgen, og han spilte en bra turnering. FOTO: ESPEN RINGDAL ANDERSEN

Tok fram storspillet

Anders Aarøe Manneråk imponerte i helgens nasjonale turnering for gutter 14 i Pingvinhallen.

Sb.no på Facebook

Ikke bare tok Anders Aarøe Manneråk seieren i double sammen med Karl Solli Berge. Han tok også 3.-plassen i single.

Thriller

I lørdagens single vant hans over klubbkameraten Pål Andresen, før han møtte Sebastian Jensen Aamot fra Snarøya i semifinalen. Det første settet vant Anders 7–5. Andre sett tapte han 0–6. Det tredje settet ble derfor en thriller som han tapte 5–7.
– Jeg tapte for Sebastian forrige gang vi spilte mot hverandre, og jeg hadde håpet at jeg skulle slå ham. Jeg har blitt mye bedre den senere tida. Hovedtrener Espen Skalberg har lært meg mye, sier Aarøe Manneråk.

Tunge server

Aarøe Manneråks sterke våpen er serven. Den kom til sin rett i double søndag, der han spilte sammen med Karl Solli Berge. Solli Berge var ikke fornøyd med innsatsen i single, men i double viste de begge et solid spill. I semifinalen ble det seier med 7–6 og 7–5 over Daniel Izadifar, Tønsberg, og Mathias Reusch, Njård. I finalen var Anders og Karl i topp slag mot favorittene Carl Henrik Plesner, Drammen og Sebastian Jensen Aamot, Snarøya. Aarøe Manneråks tunge server og Solli Berges briljante nettspill endte med seier 6-4, 4–6 og 10–8 i finalen.


(Arkivartikkel fra 24.11.2009)
 

Følg Sandefjords Blad på Facebook:

Les Sandefjords Blad som ePaper eller bestill papiravisen.