Ole Petter Sølvesen (i midten) er forberedt på mer sykling og mindre løping framover. Her er han sammen med treningskameratene i Utfordringen 2012 Geir Andreas Olafsen (t.v.) og Marius Nordby. FOTO: ANN KRISTIN SAASTAD

Utfordrerne lar seg rive med

Ole Petter Sølvesen er blant Utfordrerne som har erfart at treningsiveren kan bli i overkant stor.
Ann Kristin Saastad
Publisert 16.04.2012 kl. 15:39 Oppdatert 16.04.2012 kl. 18:09

Tips en venn på e-post:– Det hender man er litt tøffere i hodet enn i kroppen. Konkurranseinstinktet må ikke komme i veien for vett og alder, sier Ole Petter Sølvesen og smiler.

Del på Facebook

Han sliter litt med et vondt kne om dagen, og legger ikke skjul på at i overkant mange løpeøkter må ta skylden.
Som flere av vennene i Utfordringen 2012, har han trent mye siden oppstarten for halvannen måned siden.

– Jeg har blitt bitt av treningsbasillen, kjenner at formen blir bedre og bedre, og bare kjører på. Man får igjen for det, fortsetter han.


Ole Petter har hatt fra tre til fem økter i uka siden oppstarten, og løping er favoritten. Nå blir det mer sykkel og svømming framover.

– Da jeg ble med på dette, klarte jeg ikke å løpe to kilometer sammenhengende. Nå løper jeg fem, uten problemer. Det er utrolig moro, sier han.
Utfordringen med kneet, regner han med å få kontroll på med litt mer variert trening.

Treningskamerat Espen Jacobsen har også hatt noen småproblemer i starten etter et fall som ga brudd i hånda. Espen har ikke latt seg stoppe av den grunn, har trent godt hele tiden, men har holdt seg unna bassenget og tøffe sykkeløkter.
Nå er gipsen fjernet, og onsdag hadde han sin første svømmetest – med godt resultat. Om kort tid regner han også med at han kan legge ut i terrenget på sykkel.

Les mer om:  Sport  Utfordringen 2013  Utfordringen 2013 

På forsiden nå