Lars Martin Dokken Solli (foran f.v.), Jesper Aarhus og Henrik Evensen tilbragte onsdagen med Ørjan Røyrane (bak f.v.), Kenneth Dokken og Alexander Gabrielsen.Foto: Maja Christensen (.Foto: Maja Christensen)

Vant en drømmedag med guttane

Tre heldige vinnere fikk en real drømmedag med SF onsdag.

Sb.no på Facebook

Sandefjord Fotball, Sandefjords Blad og Hvaltorvet har samarbeidet om konkurransen «Drømmedagen», der barn og unge i alderen 8 til 15 år har blitt invitert til å dele sine mest magiske fotballøyeblikk. Premien var en drømmedag med Kenneth Dokken, Ørjan Røyrane og Alexander Gabrielsen. Vinnerne spiste middag med SF-spillerne, fikk signert SF-trøye, deltok på spillermøtet, gikk sammen med spillerne ut på banen og var maskoter under kampen.
– Vi har fått omvisning på hele stadion og spilt fotball med dem. Det var også veldig moro å møte Leeds-legendene. Høydepunktet blir å få sitte ved siden av innbytterbenken, sa Henrik Evensen (15) før Leeds-kampen.

Facebook-knapp kommer her
Han er én av tre heldige vinnere, sammen med Lars Martin Dokken Solli (12) og Jesper Aarhus (10). De vant med henholdsvis disse magiske øyeblikkene: «Da jeg ble yngste A-lagsspiller på Tjølling», «Da Sandefjord møtte Rosenborg i 2006», og «Når jeg som keeper redder mål».
– Det har vært veldig moro for oss å tilbringe dagen med disse tre, sier Kenneth Dokken.

LES OGSÅ: Klepakers første mål

LES OGSÅ: SF spilte 1-1 mot Leeds

 

Følg Sandefjords Blad på Facebook:

Les Sandefjords Blad som ePaper eller bestill papiravisen.