21-åring fremdeles ikke funnet: – Ikke fått inn mange tips

Mannen forlot hjemmet sitt i 20-tida tirsdag kveld. Etter timevis med omfattende leteaksjon vet politiet fortsatt ikke hvor han har tatt veien.

DEL

Sent onsdag kveld meldte politiet at en 21-åring er meldt savnet. Mannen skal trolig være ikledd en mørk, relativt tynn vindjakke med hette, dongeribukse og hvite sko. Han er slank og 170 centimeter høy.

Etter å ha lett etter mannen natt til torsdag, mobiliserte store politiressurser seg igjen torsdag morgen for å gjenoppta søket.

Politihelikopteret har sirkulert over Sandefjord store deler av formiddagen og ettermiddagen.

– Ikke funnet

Like før klokka 14.00 sier operasjonsleder Tore Grindem til Sandefjords Blad at søket foreløpig har vært resultatløst, men at de planlegger å fortsette leteaksjonen utover ettermiddagen og kvelden. Politihelikopteret vil muligens returnere dersom det er nødvendig.

LES OGSÅ: Store politiressurser er ute - har du sett denne sykkelen?

Politiet har tidligere oppfordret publikum til å se etter sykkelen mannen skal ha tatt med seg - en hvit sykkel av merket Vision Sierra Nevada.

Ifølge Grindem har det ikke kommet inn mange tips i saken så langt.

– Vi ønsker gjerne publikumshjelp. Ett av de beste sporene vi har er sykkelen, så hvis vi kan få opplysninger om den, hjelper det. Kanskje den er satt fra seg et sted, og at noen har sett den.

Ifølge politiet er det spesielt i området Haukerød, Lasken, Mosserød og Breidablikk han ber folk holde øynene åpne.

Har du tips om denne saken? Kontakt politiet på 02800.

Artikkeltags