Gå til sidens hovedinnhold

Alle fortjener litt verdighet

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Politikk er blitt kalt "det muliges kunst", hva som er mulig og for hvem er et annet spørsmål.
Vi i Demokratene forsøker å gjøre hverdagen "om mulig" bedre for folk, særlig for de som sliter og som har utfordringer de fleste ikke opplever.

Vi mener, i denne saken, som Otto von Bismarck, som definerte velferdssamfunnet slik "Et samfunn beskrives best ut fra hvor godt det tar vare på sine svakeste"
Det er mer enn nok egoisme, kynisme og likegyldighet i verden, slik at for mange av oss er det et samvittighetsspørsmål å ofre litt tid og energi for våre hardest prøvde medmennesker.

Og følgelig, vil vi, Demokratene i Sandefjord, om vi skulle bli valgt inn i kommune/ bystyret, gi den godtgjørelse vi som representanter måtte motta, til byens og kommunens mest oversette, neglisjerte og trengende mennesker.

Vi stiller ikke til valg for egen del, vi stiller til valg for at vi vil noe, og det vi vil er å bidra til at vi får et varmere, mer inkluderende og et friere samfunn.

Mange har hørt om "gutteklubben grei" og dess like, vi er ikke potensielle medlemmer der, kall oss heller "ugreie" - i alle fall sett fra deres synspunkt.

Så selv om du ikke har all verdens tro på oss, men et hjerte og medfølelse for de som ikke har det så godt, vit at det lille vi kan bidra med, tross alt er bedre enn ingenting, og hvem vet, kanskje kan vi få snudd litt av den nedlatende holdningen noen har mot de som ikke har vært like heldige her i livet.

På vegne av Demokratenes liste til kommunestyrevalget i Sandefjord
Robert Nesset
Bjørn Skagen
Tove Merethe Johansen

Kommentarer til denne saken