Gå til sidens hovedinnhold

Andebu Sparebank fikk over 1.000 nye kunder

Artikkelen er over 3 år gammel

Banken tjente 26,7 millioner kroner i fjor.

(Tønsbergs Blad)

Bankens samlede utlån økte med 477,2 millioner og den totale forvaltningskapitalen inkludert boligkreditt er nå over fire milliarder, melder banken i en pressemelding.

Driftsresultatet før skatt ble 26,7 millioner kroner.

Innskuddsveksten i banken var på 17,3 prosent, mens utlånsveksten var på 16,2 prosent. Det meste av innskuddsveksten kommer fra kunder i Andebu mens utlånsveksten er størst i Sandefjord.

Mange nye kunder

Andebu Sparebank fikk 1.060 nye kunder i 2016 – og det er en økning på 10 prosent.

– Dette skyldes flere forhold, blant annet at konkurrerende banker legger ned filialer, vår nysatsning i Sandefjord, vellykket digital markedsføring og positiv oppmerksomhet rundt vedtatt sammenslutning av Sandefjord, Stokke og Andebu kommuner, skriver banken i pressemeldingen.

Tror på mer vekst

– Vår satsing på Andebu, Sandefjord og Stokke startet lenge før kommunesammenslåingen og vi tror dette vil gi oss fortsatt god vekst i året som kommer. Selv om konkurransen om utlånskundene blir stadig tøffere, ser vi at det er rom for en liten lokalbank med fokus på omsorgsfull kundebehandling og konkurransedyktige vilkår. Det gjør at vi stadig får noen nye kunder, samtidig som vi mister få, sier banksjef Børre Grovan.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.