Sandefjord Arbeiderparti vil utvikle en moderne og attraktiv kommune, med et levende bysenter der mennesker og møteplasser har fortrinn. Det er det viktigste grepet for å skape nye muligheter, vekst i næringslivet og flere jobber.

Befolkningsveksten krever større verdiskaping og flere arbeidsplasser.

Sandefjord Arbeiderparti vil gjøre det enklere for bedrifter å etablere seg i kommunen. For oss er det viktig å oppmuntre og støtte til verdiskapning som gir arbeidsplasser til flere. Når næringslivet banker på døra og etterspør areal til deres bedrift, skal Sandefjord kommune stå klare på tilbudssiden.

For å få til dette ønsker vi at Sandefjord kommune til enhver tid har areal klart, slik at nye bedrifter kan etablere seg og skape nye arbeidsplasser i kommunen vår.

I dag er det utfordrende for gründere og bedrifter å etablere seg. Prosessen for å få et godt areal er byråkratisk og kan ta opp til flere år.

Vi i Sandefjord Arbeiderparti ser problemet og kommer med løsningene. Derfor ønsker vi å gjøre det enda enklere for bedrifter å etablere seg i kommunen vår.

I motsetning til Høyre og Frp, som venter på at bedriftene skal komme til dem, ønsker vi å ta førersetet og være på tilbudssiden for flere arbeidsplasser og økt verdiskapning i Sandefjord kommune.

Ønsker du gode rammer for næringslivet og økt sysselsetting i kommunen, bør du stemme Arbeiderpartiet til høsten. Vi er garantisten for et sterkere fellesskap, der alle får like muligheter til å bidra.