Arbeidsgledeprisen til avfallsselskapet

- Vi har den beste arbeidsplassen, sier Kristina Mørk Jacobsen i VESAR, her sammen med driftsoperatør ved Rygg gjenvinningsstasjon, Pierre Souchet i selskapet Ragn Sells.

- Vi har den beste arbeidsplassen, sier Kristina Mørk Jacobsen i VESAR, her sammen med driftsoperatør ved Rygg gjenvinningsstasjon, Pierre Souchet i selskapet Ragn Sells. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

VESAR (Vestfold Avfall og Ressurs AS), og Greve Biogass (Grenland Vestfold Biogass AS), på Rygg i Tønsberg, har vunnet KLPs arbeidsgledepris.

DEL

(Vestviken 24) – Vi har den beste arbeidsplassen, sier Kristina Mørk Jacobsen i VESAR om hvorfor hun tror nettopp VESAR og Greve fikk prisen.

– Alle ansatte samarbeider godt og bryr seg om firmaet og hverandre. Alle kollegene er toppmotiverte, bidrar med det beste de kan og gir sitt ytterste. Vi driver med mye innovasjon og nytt innen bransjen, på internasjonalt høyt fagnivå. Ansatte blir oppfordret til å ta kurs og aktivt gå inn for personlig utvikling og videreutdanning. Jobben er med og finansierer slike prosjekter, sier Kristina Mørk Jacobsen

Målet med KLPs arbeidsgledepris er å fremme yrkesstolthet og arbeidsglede, som bidrag til helsefremmende arbeidsplasser rundt om i landet. Premien er en konsert med Margaret Berger for de ansatte på arbeidsplassen.

Mange kandidater

FIKK ARBEIDSGLEDEPRIS: De ansatte i VESAR og Greve Biogass har det godt på jobben.

FIKK ARBEIDSGLEDEPRIS: De ansatte i VESAR og Greve Biogass har det godt på jobben. Foto:

Det var mer enn 1.000 forslag til prisvinnere i konkurransen. Juryen hadde tre finalister å jobbe med, og endte opp med tre vinnere. VESAR/Greve er altså en av disse.

– Det har vært et veldig morsomt arbeid og vi har hatt mange gode kandidater å velge mellom. Jeg er helt sikker på at vi har funnet verdige vinnere, sier juryleder og avdelingsleder HMS i KLP, Vibeke Os Bratlie.

Begrunnelsen

– VESAR/Greve er en arbeidsplass som jobber kontinuerlig med å skape et helsefremmende og godt arbeidsmiljø. De ansatte bryr seg om firmaet og hverandre, og har ulike aktiviteter som bidrar til samhold og identitet. De har muligheter for fagutvikling, felles ansvar for nyansatte og en introduksjonsplan. Dette firmaet kan ha mye å lære andre om hvordan man jobber aktivt og godt for å bli en helsefremmende arbeidsplass, heter det i juryens begrunnelse.

De to andre vinnerne er Tednebakkane omsorgssenter i Øygarden kommune og Gyn-fødeavdelingen, sykehuset Levanger, i Helse Nord-Trøndelag HF.

Artikkeltags