50 dansere strålte på parketten på NM

Hannah Sophie Farmen Leskovsky fikk flotte plasseringer i NM, 2. plass i både freestyle og slowdance.

Hannah Sophie Farmen Leskovsky fikk flotte plasseringer i NM, 2. plass i både freestyle og slowdance. Foto:

Av
DEL

InnsendtRagnes Danseskole stilte med 50 dansere på NM som arrangert i Sandbekkhallen og 5 engelske dommere var hentet inn.

Konkurransen gikk over to dager slik at danserne kunne stille i alle grener denne helgen og danseskolen tok totalt med seg 35 finaleplasser hjem.

Mange rekruttdansere stilte i klassen u 10 år og den yngste var 3 år. Keilin Thompson 11 år var med i sin første rekruttkonkurranse og danset seg inn i finalen og 4. plass.

I rekrutt hip hop danset Marwin Thompson i klassen u 10 år og fikk flott pokal for dansen sin

Danseskolen stilte også i lagkonkurranse Team match her danset en danser fra hvert nivå og Keilin stilte da for rekruttklassen, Celine Helland for litt øvet, Kristin Ekenes for Mester, Isabell Kubara for champion, Arwen Heia- Sannerholt for Elite og Nadia Nazifi for slowdance, og endte på delt 4. plass

Ragnes Danseskole fikk 5 dansere kvalifisert til Disco kid king queen, den største konkurransen i freestyle som årlig avholdes i Blackpool, England. I freestyle ble Hanna Sophie Leskovsky, Isabell Kubara og Mille Sverdstad Thoresen kvalifisert. I slowdance ble Hannah Sophie Leskovsky og Maria L Larsen tatt ut.

I litt øvet klassen danset Celine Helland 12 år inn på 4 plass i freestyle og 7. plass i slowdance.

I mesterklassen markerte Kristin Ekenes seg stort. Hun danset inn på 4. plass i freestyle, 3. plass i slowdance, 1. plass i todans/kombinert og 3 plass i slow dobbel sammen med Patricija Juskaite. Emely V. Børresen danset inn på 3. plass i slowdance og 2 plass i todans

I Dobbel mester tok også Thelma Aaakervik og Pernille Trevland 3. plass

Maren Lukashaugen i champion klassen hadde en fin konkurranse i over 16 år, her ble det 6. plass i freestyle og 5. plass i slowdance

Championdanser Troja Brenden u 12 år danset seg flott inn på 3. plass i freestyle og 4. plass i slowdance.

Troja stilte i tillegg sammen med Hannah Sophie Leskovsky i freestyle dobbel og her ble det 4. plass.

I samme freestyle Klasse danset Martine Høgli inn på 4. plass.

Elitedanser Hannah Sophie Leskovsky gjorde et veldig godt NM hun danset seg inn på 2. plass i både freestyle og slowdance i klassen u 12 år. I todans danset hun under 14 år og der ble det 5. plass.

Elite u 14 år danset Arwen Heia Sannerholt seg inn på 6. plass i slowdance og i dobbel tok hun og Ingrid Fristad en flott 2. plass. Mille Sverdstad Thoresen danset seg inn i 2 finaler og her ble det 4. plass i slowdance og 5. plass i freestyle. Vår tidligere danser Anniken Prestbøen Stange som nå studerer og trener i Oslo danset seg rett på 1. plass i freestyle og tok med seg Norgesmestertittelen i sin klasse over 18 år, og 3. plass i slowdance.

Danserne ser nå frem mot sesongens siste konkurranse om noen uker før noen tar seg en tur på konkurranse i England. Deretter har danseskolen dance week første uka i sommerferien med masse dans og trening på dagtid.

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags