240 var samlet på Gjennestad 1.mai

Kjell Magne Bondevik

Kjell Magne Bondevik Foto:

Av

KrF inviterte til møte for 20.året på rad

DEL

InnsendtKjell Magne Bondevik var opptatt av utenrikspolitikk. Han minnet om at Norge har drevet med bistand i over 70 år. Vi deler ut Nobels fredspris, det er en ære og det forplikter! Norge har et fortrinn: vi viser vilje til forpliktende arbeid før og etter en fredsavtale er inngått. Og det er avgjørende. For 14 år siden startet han og Einar Stensnes Oslosenteret, og de har visjonen «bidra til å gjøre en forskjell for folk som har det vanskelig i andre land.»

Knut Arild Hareide pekte på at KrF vil ha et samfunn der det er plass til alle. Vi må stå opp mot motepress, karrierejag og presset om å være perfekt. Du er perfekt slik du er! Guttungen Pablo i rullestol har sagt: «Hvis du lurer på hvordan det er å ha et samfunn som ikke er for alle, så er det forferdelig irriterende!»

Vokal 19 åpnet og avsluttet møtet med sang. Kafeen med hjemmebakte kaker var åpen før og etter møtet. Dette var 20.gang KrF inviterte til møte på Gjennestad 1.mai. Det var en kort mimrestund med Bondevik og Øivind Nilsen fra tidligere Stokke KrF. Alt det praktiske har Stokke KrF og nå Sandefjord KrF tatt ansvar for hvert år. Møteform og opplegg har endret seg på disse årene. Men det gode samarbeidet med Gjennestad er uendret.

Tone H. Strat

Fylkessekretær i Vestfold og Telemark KrF

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags