GØIF smadret Stag i serieåpningen

Steffen Sandeide fyrer av

Steffen Sandeide fyrer av Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL
Onsdag tok GØIF i mot Stag til kamp i 6. divisjon på Østerøya idrettspark. Foran cirka 80-100 tilskuere dominerte de hele kampen og vant til slutt 4-1.
 

Det var et spent GØIF-lag som skulle ut i ilden før første gang i årets 6. divisjon. Med mange nyervervelser fra start ville de vise seg fra sin beste side foran tilskuerene på Østerøya idrettspark. GØIF har vært aktive på overgangsmarkedet, og har hentet inn rutinerte spillere som blant annet Daniel Sandvik og Aleksander Meland. Og det begynte veldig bra for laget fra Østerøya, allerede etter 10 minutter fikk Steffen Sandeide en ball fra Kristoffer Nerlie ute på venstrevingen. Sandeide tok med seg ballen inn i feltet og fikk fyrt av et skudd som endte i mål.
 

Etter 30 minutter skulle en annen debutant markere seg. Igjen var det Nerlie på venstre vingback som får slått inn ballen rett før den var over linja, inne foran mål ventet den rutinerte målscoreren Aleksander Wike som dunket ballen i vinkelen, og dermed sto det 2-0 til pause.

Etter pause kom Raymond Halvorsen inn for GØIF, og han markerte allerede etter syv spilte minutter av andre omgang. Han slår en fantastisk gjennombruddspasning til en mulig offsideplassert Sandeide, som får kjempet ballen forbi keeper og sklir ballen i åpent mål.
"Det var taktiske bytter, jeg vet fra da jeg spilte sjøl at det er mer plass i andre omgang når motspillerne er litt mer slitne, så jeg satte inn fotballspillere, gode tekniske spillere, og sånn som Raymond kommer jo inn og dominerer" sier GØIFtrener Tor Håkon Møller.

GØIF stoppet ikke der. 4-0 skulle det bli. Denne gangen var veteran Wike fremspiller til innbytter Torben Øien, han gjorde ingen feil fra fem meter og smalt ballen i mål bak en sjanseløs Stagkeeper.
 

– Dette var kjempegøy, en kjempeinnsats av spillerne, de følger spilleplanen helt perfekt og står på og jobber. Første kontringa i mot er det åtte spillere som løper seg på rett side, så det var helt strålende, sier trener Møller.
 

Stag skulle få et trøstemål. Nyvalgt kaptein og keeper, Kjell Johannesen, feilberegnet buen på en corner fra Stagspiller Vebjørn Haugsdal, og ender opp med å vippe ballen i  eget kryss. Det var også omtrent den eneste farligheten Stag skapte i kampen.
 

GØIF klatret til andreplass på tabellen i 6. divisjon med kun Sporty foran seg på målforskjell. Målet om opprykk lever i aller høyeste grad etter første serierunde.
 

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.