Gå til sidens hovedinnhold

Christer Reppesgård Hansen: Jeg hater å tape

Artikkelen er over 4 år gammel

I denne ukens episode av SF-Podden får gutta besøk av Christer Reppesgård Hansen. Han avslører hvordan han har fått kallenavnet "Reima" av noen av sine lagkamerater.

Det er naturligvis også fotballprat i ukas podkast. Sandefjord spilte uavgjort mot Jerv på bortebane, og beholder derfor andreplassen en så lenge. Reppesgård Hansen forklarte hvorfor seieren glapp, og hva Sandefjord burde gjort anderledes.

Allerede torsdag er det ny kamp for "Guttane". Da venter Kongsvinger i kvartfinalen i Norgesmesterskapet. Det er stor spenning knyttet til kampen, men optimismen rår, selv med to tap mot Kongsvinger fra før denne sesongen.Tirsdag kommer Fredrikstad på besøk. SF-Podden ringer til nestleder i Plankehaugen, som er supporterklubben til Fredrikstad, Sandra Solhein Klannerud. Hun spår en målrik kamp, og forventer et offensivt Fredrikstad.

Klubben har fått en ny vår etter at Mons Ivar Melde tok over, og er ubeseiret de siste seks kampene. Hvordan tror du det går?

 


Ukens band er det Tønsbergbaserte bandet Dunderland. Bandet lager pop/rock låter med nordnorsk tekst og vokal. Dunderland skal spille på tv-aksjonen i år og har gitt ut en EP som er kalt "Lykkestor". De spiller tittellåta live for SF-Podden.

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:
 

http://www.sfpodden.com

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.