Derfor slakter Ronny Holmedal SF-Poddens spillerbørs

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL
Ukens gjest i SF-Podden er assistenttrener og utviklingsansvarlig i Sandefjord Fotball, Ronny Holmedal.

Holmedal er munter og engasjert, og totalslakter poengsummen til en av Sandefjordspillerene i SF-Poddens spillerbørs. Ikke bare blir poengsummen endret, spilleren blir også kåret til Sandefjords beste spiller i kampen mot Mjøndalen, hvem kan det være?

I tillegg til å snakke om kampen mot Mjøndalen, forklarer Holmedal hvorfor de lot Kristoffer Normann Hansen gå til Sarpsborg, og forteller om hva de forventer av nysigneringen Håkon Lorentzen.

SF-Podden ringer opp nestleder i supporterklubben 2830 - Gult og Svart, Stian Amundsen og prater om den kommende kampen mot Raufoss. Raufoss har nettopp solgt sin beste spiller Rocky Lekaj, forøvrig en gammel SF-kjenning, til Kristiansund. Amundsen kan fortelle om to spillere som skal dekke opp for nevnte Lekaj. Han er også optimist før kampen mot SF, og tipper 2-1 til Raufoss. Hva tror du stillingen blir?
 
Assistenttrener Ronny Holmedal SF - i bakgrunnen Cheikhou Dieng og Jean Alassane Mendy

Assistenttrener Ronny Holmedal SF - i bakgrunnen Cheikhou Dieng og Jean Alassane Mendy Foto:


Åsanes trener Kjetil Knutsen blir også ringt opp da Sandefjord skal spille bortekamp i Bergen allerede søndag igjen. Knutsen spår blå himmel og 20 grader i Bergen, og kan fortelle om en klubb som satser ungt og ambisiøst for å etablere seg i OBOSligaen. Hvilke forventninger har du til kampen mot Åsane på søndag?

Laguttak og resultattips er naturligvis også med, og vi kan røpe at optimismen rår i SF-Poddens studio.

For mer informasjon om SF-Podden, besøk deres hjemmeside.

 

www.SFPodden.com

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags