Lars Grorud spår enkel seier til søndag

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

I ukens episode av SF-Podden kommer den rutinerte forsvarskjempen Lars Grorud på besøk.

DEL
Han spår en komfortabel seier til Sandefjord Fotball mot serieleder Kristiansund nå på søndag.

Øverst på tabellen i OBOS-ligaen troner for tiden Kristansund, med hele 26 poeng på elleve kamper. Sandefjord ligger på andre plass kun ett poeng etter, og Grorud uttrykker i SF-Podden stor selvtillit og tro på seier i tipset han gir før kampen til søndag. Hvilket resultat tror du han tipper? Hvilket resultat vil du tippe?

Sammen går de også gjennom det sviende 0-1 tapet borte mot Kongsvinger forrige uke, inkludert SF-Poddens spillerbørs naturligvis. Grorud ble kåret til Sandefjords beste av SF-Podden, noe han ikke var helt enig i selv. I forbindelse med snakk om enkeltspillere lærer han også bort et nytt kallenavn på en av sine medspillere.
Kan du gjette hvem som (sansynligvis noe ufrivillig) blir kalt "Reima" av Grorud?Grorud svarer også på SF-Poddens ti faste spørsmål, og kan avsløre at Golf er det som får han til å slappe helt av, uansett hva som skjer rundt han. Tør vi tippe på et lavt handicap? Lytt til hele episoden for å finne ut hva Grorud hadde vært hvis han ikke var fotballspiller.


For mer informasjon om SF-Podden, besøk hjemmesiden deres på:

www.sfpodden.com


Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags