SF-Podden: Se opp for Sandefjords spanske armada!

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL
I ukens episode av SF-Podden snakker Leif-Tore Markman, Ken Skalleberg og Jørn W. Horntvedt om Sandefjords 2-0 seier borte mot Bryne, hvor et par spanjoler virkelig satte fart på midtbanen.

Enric Vallès Prat og Pau Morer Vicente var tilbake igjen i startelleveren til Sandefjord i kampen på Jæren. SF-Podden mener at de var en sterkt medvirkende faktor til at første omgangen sansynligvis var den beste Sandefjord har spilt i år.

Dette vises også på spillerbørsen til SF-Podden, men det er ikke en av spanjolene som stikker av med bestemannsprisen, kan du tenke deg hvem det er?

Med seg i studio denne uken har SF-Podden med seg Jervsupporter Knut Skofteland. Sammen analyserer de sesongen til Jerv så langt, og kommer med spådommer både om resultat og lagoppstillinger. Skofteland er en engasjert mann i lokalfotballen i Sandefjord, nærmere bestemt for Sandefjord Ballklubb, men er opprinnelig fra Grimstad, og har naturligvis Jerv næmest sitt hjerte. Men spådommen hans om kampen er relativt beskjeden med tanke på formen Jerv har vist i det siste. Hva tror du resultatet blir?

Knut Skofteland (bakerst) var gjest i denne ukens episode av SF-Podden

Knut Skofteland (bakerst) var gjest i denne ukens episode av SF-Podden Foto:For mer informasjon om SF-Podden, besøk:
 

www.sfpodden.com
Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags