Kanarikræsj og håp i en liten snor

Marius Høibråten, Sandefjord Fotballs nye midtstopper (til venstre i bildet), er ukens gjest i SF-Podden

Marius Høibråten, Sandefjord Fotballs nye midtstopper (til venstre i bildet), er ukens gjest i SF-Podden Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtSF-Podden er tilbake i episode nummer 97! Denne gang med en debutant i studio.

Debutant både på banen og i studioMannen fikk debuten sin for Sandefjord for drøye to uker siden, og får altså nå en debut i SF-Podden. Vi snakker naturligvis om nyervervelsen Marius Høibråten (23). Den tidligere Lillestrøm og Strømsgodsetstopperen har skrevet en toårskontrakt med Sandefjord Fotball, og forventes å fylle den ene midtstopperplassen fast.
Alle spillere som er på besøk hos SF-Podden får ti faste spørsmål, men disse har nå blitt kuttet til åtte, derfor får Høibråten noen spørsmål fra våre lyttere. Vil han være med hvis SF skulle rykke ned? 

Tap mot Lillestrøm

Vi snakker om den fatale kampen mot Lillestrøm, en kamp Sandefjord i utgangspunktet måtte vinne for å ha et reelt håp om å kunne ta igjen de gule fra Romerike, slik gikk det ikke. Lillestrøm vinner ganske komfortabelt 3-1 på Komplett Arena, selv om Sandefjord var overlegent best de første 20 minuttene. Karene i SF-Podden mener Sandefjord hadde en svært laber forsvarskamp, og dette kommer til syne på spillerbørsen. En spanjol får høyest poengsum av Sandefjordspillerne, hvem tror du det er?

Ny skjebnekamp på lørdag Førstkommende lørdag drar Sandefjord Fotball til Bærum for å møte Stabæk. Stabæks nye trener Henning Berg er en mann som Podden respekterer, og det forventes en svært tøff kamp. Stabæk ligger for øyeblikket to plasser over Sandefjord på tabellen, og har ett syv poengs forsprang. Vinner Sandefjord denne kampen snuser de på kvalik, og det er dermed ett ørlite håp om overlevelse. Hva tror du resultatet i kampen blir.

HER KAN DU HØRE EPISODEN: Kanarikræsj og hope in a little snor
 

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:
www.sfpodden.com

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags