Anders Gundersen: – Dette er min største nedtur i SF-trøya

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Etter en solid kamp mot Ullensaker/Kisa vil SF-keeper Anders Gundersen nå satse hardt for å være førstekeeper resten av sesongen.

DEL

Han forteller at selv om nedrykket fra Tippeligaen var fryktelig kjedelig, er det verre for han at han ikke har spilt de tre første kampene denne sesongen. Selv om samarbeidet med keeperkollega Ingvar Jónsson er godt, vil Gundersen naturlig nok være blant de elleve som trener Lars Bohinen plukker ut, hver eneste kamp.

Den nevnte kampen mot Ullensaker/Kisa skaper stort engasjement i denne episoden, prestasjonen til Sandefjord imponerer ingen, inkludert Gundersen selv. Er det virkelig nok å spille godt 15 minutter per kamp, for å nå målet om opprykk?

I tillegg til lagprestasjonen snakker SF-Podden naturlignok også om enkeltspillere og deres prestasjoner. I SF-Poddens spillerbørs får alle en tallkarakter på skalaen fra 1-10.

Til helgen skal Sandefjord Fotball til Østfold, for å møte Fredrikstad. Guttene fra plankebyen har hatt en grusom start på sesongen, og ligger helt nederst på tabellen, med ett fattig poeng. Trener Halvorsen og hans mannskap er meget sugne på tre poeng, og har nok med seg prestasjonen fra forsesongen i tankene, da de slo et redusert Sandefjordlag, 3-0. Hvordan SF-Podden tror det går, er nok ikke helt slik Fredrikstad håper det går.


Ukens band er punkrockbandet Suicidal Ninja Monkeys fra Larvik. Deres låt "Shame" blir spilt og er hentet fra deres debutskive "Do Not Feed The Humans" som akkurat er blitt ferdig. Bandet er booket til både Gjerstad Rock Festival 1. juli og Fjordblues 13. august.
Bandet spilte for litt siden på Murphys, og trakk 95 betalende og fornøyde publikummere.


Suicidal Ninja Monkeys

Suicidal Ninja Monkeys Foto:

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags