Slik tror Fevang det går i kampen mot Mjøndalen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL
I denne ukens episode av SF-Podden har Leif-Tore Markman, Ken Skalleberg og Jørn W. Horntvedt besøk av kaptein på Sandefjord, Geir Ludvig Fevang. Sammen diskuterer de kampen mot KFUM, og hvilke endringer som var avgjørende for at Sandefjord vant.

Fevang må også svare på et rykte SF-Podden fikk fra sin hemmelige agent i spillergruppa; ryktet inkluderer et velkjent norskt tv-program og ikke minst tobakksholdig utstyr, er det noe sannhet i ryktene? Fevang svarer på dette, og SF-Poddens ti faste spørsmål til spillere.

SF-Poddens spillerbørser naturligvis på plass, og den er noe snillere etter 3-0 seieren mot "Kåffa" en den har vært på en stund. Et rykte om en ny spiss blir også diskutert.

Mjøndalens Mads Hansen blir også ringt opp for å snakke om kampen som går av stabelen til mandag. Hansen er optimist etter at Mjøndalen nettopp har signert den gamle storscoreren Thomas Sørum, selv om Hansen ikke vil røpe noe lag, virker han ganske positiv med tanke på en startplass til Sørum. Hansen var på besøk hos en gammel SF-spiller, som i følge han selv scoret to mål på ti kamper i opprykkssesongen 2005, kan du gjette hvem det er?I studio får programleder Horntvedt besøk av ukens band, Vox Chemistry, som består av Hanne Irene Pettersen på vokal og Sigrid Moe på gitar og kor. De fremfører en nydelig versjon av låta "Mykonos" opprinnelig av bandet Fleet Foxes, live for SF-Podden.


For mer informasjon om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:
 

www.sfpodden.com

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags