Hør ukas SF-Podd her:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Jerv inviterer til toppkamp.

DEL
I denne ukens episode av SF-Podden, har gutta i studio med seg Jervsupporter Knut Skofteland. Skofteland er bosatt i Sandefjord, og er aktivt engasjert i blant annet Sandefjord Ballklubb.
Jervsupporter Knut Skofteland er på besøk hos SF-Podden foran søndagens kamp mot Sandefjord.

Jervsupporter Knut Skofteland er på besøk hos SF-Podden foran søndagens kamp mot Sandefjord. Foto:


Før karene snakker om kampen mot Jerv går de grundig til verks når det gjelder kampen Sandefjord spilte i helgen hjemme mot Ull/Kisa. Var 3-4-3 systemet en suksess? Spillerbørsen er naturligvis også en viktig del av diskusjonen, og det var litt forskjellige meninger om hvem som var Sandefjords beste spiller. Hvem mener du var banens beste?

The Last 24 er ukens artist hos SF-Podden

The Last 24 er ukens artist hos SF-Podden Foto:


Til søndag er det bortekamp for Sandefjord mot Jerv. Jerv ligger kun ett poeng bak Sandefjord på tabellen, og dette må sies å være en særdeles viktig kamp for begge lag. Jervsupporter Skofteland går igjennom spillerene til Jerv, og lagets svakheter og styrker. Skofteland er meget selvsikker før bataljen, men det samme er SF-Poddens representanter. Hva tror du blir stillingen i kampen?

Ukens artist er Tønsbergbandet The Last 24. De er i studio og forteller om deres nyeste singel "Chasing Dreams". De er et energisk pop-punk band fra Tønsberg. Bandet ble dannet høsten 2012 og har siden det hatt flere spennende spillejobber inkludert Slottsfjell Festivalen, og spillejobber i Nederland og Stockholm. Med heftige trommebeats, fengende gitar-riff, rocka jentevokal og masse attitude, er det vanskelig å stå stille når man hører bandet spille.

For mer informasjon om SF-Podden, besøk deres hjemmeside på:
 

http://www.sfpodden.com

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags