Dans for alle

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Siste uken har Ragnes Danseskole arrangert hele 9 forskjellige danseshow for at alle de danseglade elevene skulle få visse frem mest mulig for sitt publikum.

DEL

Innsendt Først ut var gruppen 5-7 år fortsette som hadde et flott program med både forskjellige Discodanser, nydelig juleslowdance og mye freestyle og vise frem. Disse danserne har allerede flere dansekurs bak seg og viste selvsikkert frem dansene sine både i gruppe og alene for publikum til stor applaus.

Ragnes Danseskole er kjent for sine barnepartier og har veldig mange små barn på kurs allerede fra 3 år. De viste frem søte barnedanser hvor de sang med både ved å danse i ring, sammen to og to, og i grupper. På Discodansen til Markus og Marinus var det ikke bare trinnene som satt men de sang av full hals med og dansegleden strålte. Over 100 barn under 7 år fikk vist frem dansene sine for familie og kjente i løpet av danseshowdagene. Siden det er så mange barn dels showene opp i grupper så alle skal få se sine "dansestjerner" best mulig.

Danseskolen har også egne partier for gutter - "gutta boys", og her er det Hip Hop og break som gjelder. Gutta fremførte dansen sine på et eget show og publikum storkoste seg med å se de kule dansene de hadde lært.  I tillegg ble det både spinn, freez og andre kule triks.

De litt større barna fra ca 7-10 år hadde et eget danseshow og for at disse skulle få plass både til å danse og ha med publikum arrangeres danseshowet i Forum på SVGS. Her ble det dans fra forskjellige grupper som Dancemix, Funk, Freestyle, slowdance/lyrisk Contamperery og Showdance. Mange av danseelevene går på flere kurs i løpet av uken så de fikk vært med i ekstra mange dansenummer på showet. Dansere og publikum fikk også se oppvisning av danseskolens elev Amalie Solberg 14 år som for kort tid siden vant tittelen "Årets danser" og som da ble Norges beste danser i Slowdance. 

Den største gruppen med elever var danserne på showet over 10 år og de som danser på fortsetter kurs og høyere nivåer. Her ble det vist hele 28 dansenummer med forskjellige dansestiler fra forskjellige nivåer. På programmet sto freestyle, slowdance, showdance, moderne, funk, hip hop, streetdance, lyrisk, solodanser mixet med gruppedanser, innslag av danser med jule tema ble det også. Publikum og danser fikk virkelig kost seg med et variert show med danseglede for alle elevene.

Avslutningsvis på alle danseshowene ble det delt ut pokaler til alle for flott dans. Ragnes Danseskole tar nå juleferie fra de vanlige kursene og starter opp igjen litt uti januar, og da er både nye og faste elever velkommen til ny dansesesong. 



Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.