Berget fikk Kongepokal

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtNM Skive 2018 i Fredrikstad var en fin suksess for Sandefjord Bueskyttere, selv om deltakerne måtte kjempe ikke bare med opponentene men med naturen selv også. Orkanstrek vind, regn, og brennende solskinn var på menyen denne helgen, men utøverne tok utfordringene. De var kjempeflinke, noe som viste seg i flere gode plasseringer og pokaler.

Stolte sølvmedaljevinnere er: Tobias Sivertsen i Barebow rekrutt gutt, Inger Sandbæk i Recurve dame 50, og Ralitsa Gencheva i Recurve dame.

Laila Fevang (individuell 7. plass), Paul André Hagen (individuell 6. plass) og Sander Roth (individuell 10. plass) formet et fantastisk Recurve-lag og tok gullmedalje foran ni andre lag på NM.

Den største suksessen kom i Barebow herre-divisjonen, hvor Johny Sandbæk, Stig Gøran Berget og Terje Bøe fikk førsteplass i lagkonkurransen. Stig Gøran Berget, som var med på gullaget holdt formen helt til den individuelle finalen og tok gull (for andre år på rad) mot lagkamerat Terje Bøe.

Overraskelse og stor glede var det for både Stig og klubben, at han også ble tildelt H.M. Kongens pokal som beste mannlige utøver.

Ytterligere utøvere fra klubben var Orsolya Csákváry i Barebow dame (5. plass), Kjell Bøe i Instinktiv herre (7. plass) og Gábor Tóth i Compound herre (33.plass).

Alt i alt er Sandefjord Bueskyttere veldig fornøyde med de fine plasseringene i dette velorganiserte NM og vi ser spent fram mot NM 2019 som blir organisert av klubben i Sandefjord.

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags