50 jenter på Runars jentedag

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag 15 september i strålende solskinn, arrangerte Runar fotball Jentedagen 2018. Nærmere 50 jenter hadde tatt turen til Haukerød denne dagen. 

DEL

InnsendtJentedagen er en del av det store jenteløftet i regi av NFF. Her handler det om å gi jentene det lille ekstra, rekruttere, og beholde jentene innen fotballen

Dagene startet med å registre nye jenter som ønsker å spiller fotball. Deretter ble det fellesdans for alle fremmøtte. Damelagets Tiril Marie Moe dro i gang zumba-dans , noe som var meget populært. Så var det satt opp flere stasjoner med teknikk og ferdighet, ledet av klubbens egne trenere som er engasjert innen jentefotballen. I tillegg hadde vi fått besøk av tre jenter fra SF kvinner, som også hadde laget et oppsett for jentene. SFs keeper Michelle Bjerke hadde egen keeperstasjon. 

Et populært innslag var også en dartvegg med borrelås som vi hadde fått låne. Det ble også mulighet til å gjennomføre minimerket for alle sammen. Avslutningsvis ble det pølser, saft og is til alle sammen, noe som var veldig populært.

Jentedagen ble en suksess, og klubben har full fokus på å ivareta alle jentene slik at de skal glede seg til trening og kamp, og trives sammen.

SF-besøk: Spillere fra Sandefjord Fotball kvinner stilte opp og bidro på jentedagen.

SF-besøk: Spillere fra Sandefjord Fotball kvinner stilte opp og bidro på jentedagen. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags