Er Cifuentes tidenes beste SF-trener på overgangsmarkedet?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Etter en liten fraværsperiode grunnet sykdom, er SF-Podden endelig tilbake igjen med ny episode. Det har blitt både seier, tap og uavgjort siden sist. Sandefjords nye spillere har virkelig markert seg, og hovedtrener Cifuentes får skryt for sin spillerteft.

DEL

InnsendtSiden det har vært et par uker siden sist SF-Podden var i studio, snakker de om hele tre kamper: Uavgjort mot Rosenborg, seier mot Strømsgodset og tap mot Kristiansund.

Rosenborg-kampen er kanskje den bitreste, med tanke på to avgjørelser på rappen som går imot Sandefjord, og som ender med at Rosenborg får straffe. Karene i Podden er ikke nådige med dommer Døvles innsats, og mener han frarøver Guttane to poeng.

Kampen mot Godset snakkes om som en dans på roser, mens kampen mot Kristiansund beskrives mer som en dans på torner. Spesielt går praten om spissen Pontus Engblom, som dessverre brenner to kjempesjanser i kampen. Med to scoringer der hadde Sandefjord mest sannsynlig vunnet. Sympati viser de også spissen, etter at kommentator virkelig gnir salt i såret med spørsmålene til Engblom etter kampen.

Ny sjanse på søndag.

Start kommer på besøk til Komplett Arena nå førstkommende søndag, og karene i studio er som vanlig optimister før det skal spilles kamp.

Resultattipsene florerer over av mål til hjemmelaget, og hvis noen av tipsene går inn kan det fort bli artig på tribunen også.

Andorraneren Marc Valès må stå over denne kampen grunnet suspensjon, etter at han fikk sitt fjerde gule for sesongen borte mot Kristiansund. Diskusjonen i studio går da på hvem som skal erstatte han. Lars Grorud er det åpenbare valget, men SF-Podden har kanskje en annen variant på lur?

Ønsker tilbakemeldinger.

SF-Podden begynner allerede å forberede seg til ny sesong med podkastsendinger, og vil derfor ha ris og ros på det de gjør. Hva liker du med SF-Podden? Hva liker du ikke? Hvem vil du ha som gjest i fremtiden? Gi gjerne tilbakemeldinger til karene via deres Facebook-side, www.facebook.com/sfpodden, eller i kommentarfeltet under.

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags