GØIF vant thrillerderby

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble et meget spennende oppgjør da Fevang tok i mot GØIF på Fevang Idrettspark, i sesongens første møte i femte divisjon, mellom de to klubbene.

DEL
Allerede fra avspark, var det tydelig at dette var en kamp som betydde litt ekstra for begge lag. Det ble tråkket voldsomt til i duellene, og dommer Andrè Fjeldheim, som forøvrig klarte seg godt, hadde nok å ta fatt i gjennom kampen.
 

Innsendt Første omgang var en jevnspilt affære, og begge lag hadde et par store muligheter. Veteranen Joakim Johannessen hadde en kjempesjanse for Fevang tidlig i kampen, men han klarte ikke å styre headingen sin på mål. For GØIF var det Pål Nordrum som var nærmest, men han fikk aldri noe rent treff på ballen da han skulle smelle ballen i nettet fra femten meter. Det ble derfor målløst til pause.

Andre omgang var også jevnspilt, men da Steffen Sandeide fikk muligheten alene igjennom midt i omgangen, gjorde han ingen feil. Han plasserte ballen sikkert til side for Fevangkeeper Mike Smith, og sendte med det GØIF opp i ledelsen 1-0. Etter GØIFscoringen ble det et massivt Fevangtrykk. Derfor var det ikke ufortjent da Fevangspiller Mats Teigen utlignet etter 75 minutter. Scoringen var noe omdiskutert da GØIFkeeper Kjell Kunhardt Johannesen ble tøft behandlet i feltet forut for scoringen. 1-1 var ikke ufortjent på det tidspunktet. Resten av kampen ble preget av såkallt "hawaiifotball", hvor begge lag spilte ballen mot motstanderens mål så fort det lot seg gjøre.

Men de ca 30 fremmøtte måtte vente helt til slutten av kampen før avgjørelsen kom. Nikolay Halvorsen ble spilt igjennom, fanget sin egen retur, og fikk tilslutt plassert ballen i en bue over Fevangs Joakim Johannessen på strek. GØIF vant dermed den meget spennende kampen, og avanserte til fjerdeplass på tabellen. Fevang falt til en sjetteplass.

Tor Håkon "Toro" Møller - hovedtrener Gøif etter kampen mot Fevang

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken