Kan Sandefjord fortsatt overleve?

POPULÆR: SF-trener Martí Cifuntes, her i samtale med Flamur Kastrati under en spillpause på torsdagens trening, er godt likt blant spillerne.

POPULÆR: SF-trener Martí Cifuntes, her i samtale med Flamur Kastrati under en spillpause på torsdagens trening, er godt likt blant spillerne. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

SF-Podden har laget ny podkastepisode. Denne gangen prater de om Sandefjords muligheter for å holde seg i Eliteserien. Kan det gå?

DEL

InnsendtI studio, et provisorisk utestudio denne gang, sitter Leif-Tore Markman, Jørn W. Granerød Horntvedt og Erik Andreassen fra Sandefjords Blad. Sammen diskuterer de hvor mange poeng de tror Sandefjord må ta de siste kampene, for å holde plassen. Kan det holde med under 30 poeng?

Kampen mot Bodø Glimt, og det første poenget på hele åtte kamper diskuteres også. Flamur Kastrati scoret Sandefjords første mål på 704 minutter, noe som er rekord i Eliteserien, og målet holdt til uavgjort.

På søndag kommer storlaget Rosenborg på besøk, og det er ikke mange som forventer ett resultat i den kampen, men kan Sandefjord overraske?

– Sandefjord har ingenting å tape, de har alt å vinne, sier Leif-Tore Markman i SF-Podden.

Kan Sandefjord sende laget fra bartebyen hjem uten poeng? Studio er delt i meningene, hva tror du? Lytt her for å finne svarene.


For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:

www.sfpodden.com

SF-Podden

En podkast om Sandefjord Fotball. SF-Podden er Ken Skalleberg, Leif-Tore Markman og Jørn W. Granerød Horntvedt

Følg på: Facebook


 

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags