Marginene har vært imot, men mot Tromsø snur det!

Åsmund Lodden (nr 2 fra venstre) er ukens gjest i SF-Podden

Åsmund Lodden (nr 2 fra venstre) er ukens gjest i SF-Podden Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

SF-Podden er tilbake etter sommerferien, og med seg i studio har de en av de mest lojale supporterne Sandefjord Fotball har, Åsmund Lodden.

DEL

InnsendtTønsberggutten Åsmund Lodden (36) har fulgt SF tett siden rundt 2002, da Tom Nordlie trente klubben. Han kan både sees og høres på stadion i form av sitt engasjement. Nå er han ukens gjest i SF-Podden, og kan fortelle at han blant annet ble årets supporter for noen få år siden.

Det har blitt spilt to kamper siden sist gutta var på lufta. SF tapte først mot Haugesund, etter å ha ledet 2-0, og spilte uavgjort mot Vålerenga, etter å ha ledet 2-0. Utrolig bittert, og det virker som om alle marginer går imot våre gutter i blått.

SF-Podden diskuterer både dommeravgjørelser, og taktiske disposisjoner i slutten av kampene. To spillerbørser er også med i sendingen.

Fredag er det ny kamp mot Tromsø. Sist Sandefjord møtte Tromsø var Magnus Powell trener. Dette ble også hans siste kamp, en kamp som endte 4-1 til Tromsø. SF-Podden tror at marginene kan snu mot Tromsø, og ukens gjest tipper at resultatet nå blir 4-1 til Sandefjord, og at lysluggen fra Tønsberg, Lars Grorud, får sesongens første nettkjenning.

Sandarcupen arrangeres denne helgen, og derfor er det ventet mye folk på stadion. SF-Podden håper på minimum 4.000 tilskuere. De vil se et par nye fjes for første gang på hjemmebane, i Stian Ringstad og Marc Vales.

Nye fjes inn og kjente fjes ut er også et tema i ukens podd, kommer du til å savne noen?

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:

www.sfpodden.com


Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags