Politiker med hjerte for Molde: – Det er forskjell på å holde med ett lag, og kjenne på følelsen for ett lag som ligger dypt inne i hjerterota

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I ukens episode av SF-Podden er Bror-Lennart Mentzoni gjest. Den populære KrF-politikeren har delvis vokst opp i rosenes by og har et stort hjerte for Molde Fotballklubb.

DEL

InnsendtMentzoni kan fortelle om at mange ofte spør om det er en interessekonflikt når Sandefjord møter Molde, og han trodde det selv i starten, men da dommeren hadde blåst i gang kampen forsvant tvilen momentant.

«Det er forskjell på å holde med ett lag, og kjenne på følelsen for ett lag som ligger dypt inne i hjerterota».

LES OGSÅ: SF-treneren sikter høyt og vil knuse Moldes sølvdrøm: – Vi bør ha en ambisjon om topp 5 i fremtiden

Nedrykket ble spikret i Østfold

Det blir naturligvis snakk om uavgjortkampen som Sandefjord spilte i Sarpsborg.

Dét sikret nedrykket og når resultatene i de andre kampene ikke går veien heller, er det ingen vei utenom den bratte bakken ned til OBOS-ligaen.

Podden snakker kort om kampen og gir naturligvis karakterer til spillerene på SF-Poddens spillerbørs. Hvem var Sandefjords beste i dine øyne?

LES OGSÅ: Hvem blir med videre?

Gratis inngang i siste serierunde

Sandefjord Fotball inviterer hele fylket til gratis kamp i siste serierunde, og karene i studio oppfordrer naturligvis folk til å oppleve Eliteseriefotball i Sandefjord for siste gang, på minst ett år.

Mentzoni forteller litt om Molde og hva som venter Sandefjord på lørdag; et medaljejaktende sultent lag, som har vært Eliteseriens beste denne høsten.

Resultattipset til politikeren gir også inntrykket av att det er selvsikre moldensere som kommer til byen. Gutta i podden derimot tror det kan bli jevnt, og plukker ut det de selv mener er ett meget godt lag. Hva blir resultatet, og hvem spiller?

For mer informasjon om SF-Podden, besøk deres hjemmeside eller Facebook-side:

www.sfpodden.com

www.facebook.com/sfpodden
 

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags