Sandefjord Fotballs siste lille halmstrå

Tomt studio, etter at SF-Podden har spillt inn ukens sending.

Tomt studio, etter at SF-Podden har spillt inn ukens sending. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I denne ukens episode av SF-Podden, snakker karene i studio blant annet om dagens kamp mot Bodø/Glimt. Dette er den aller siste sjansen for Sandefjord til å holde seg. Taper man i dag, er man ferdig.

DEL

InnsendtDe gule og svarte fra Bodø har hatt en veldig god periode, før eliteseriepausen, med to strake seiere. Med 26 poeng på 21 kamper er laget noen plasser over Sandefjord på tabellen, og selv om de ikke ansees som direkte nedrykkskonkurrenter for «Guttane«, er dette en svært viktig kamp.

Podden forteller om hvem som sannsynligvis starter for Glimt, og tar naturligvis også ut laget som Sandefjord bør starte med. Dessverre er Mohamed Ofkir ute med suspensjon, etter for mange gule kort.

Selv om SF-Podden plukker han ut, kan han altså ikke spille. Hva tror du, har Sandefjord fortsatt mulighet til å holde seg med seier over Bodø/Glimt i dag?

LES OGSÅ: «Alle» tror SF rykker ned. Det bruker Guttane som motivasjon

LES OGSÅ: Nå skal gamle SF-helter spille igjen

Bursdagsfeiring

Sandefjord Fotball ble 20 år på mandag. Leif-Tore Markman forteller om god stemning på bursdagsfeiringen, med gode historier blant annet fra Tor Thodesen.

Før kampen mot Bodø/Glimt, skal gamle SF-helter spille oppvisningskamp mot SFs G16-lag. Gutta i Podden skal dekke denne kampen tett, blant annet med Livesendinger på Facebook, og intervjuer etter kampen. Her er det bare å følge med! 

SF-Podden tar også ut ett «best of» lag, bestående av spillere som har lagt opp, som de gjerne kunne sett på banen igjen. Hvilke spillere ville du hatt med på et slikt lag?

Frustrasjon mot Stabæk

Kampen mot Stabæk er naturligvis også ett tema, og gutta går igjennom kampen, inkludert spillerbørsen. En debutant markerer seg kraftig, i positiv forstand, og blir kåret til Sandefjords beste spiller på børsen, med 7 poeng.

Dessverre holder ikke den prestasjonen til seier mot Stabæk, etter at bærumsguttene utligner til 3–3 syv minutter på overtid.

Hva gikk galt i den situasjonen? SF-Podden mener de har svaret. Programleder Horntvedt fyrer seg også opp når han prater om straffeavgjørelsen til dommer Hagenes. Vitner dette om dårlig fotballforståelse fra programleder, eller dommer?


SF-Podden

En podkast om Sandefjord Fotball. SF-Podden er Leif-Tore Markman, Ken Skalleberg og Jørn W. Granerød Horntvedt

Følg på: Facebook

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags