SF-keeper: – Mormor har hjertet i halsen hver gang jeg er utenfor feltet

Eirik Holmen Johansen (i midten) var ukens gjest i SF-Podden. SF-keeperen er to meter høy, Markman (til venstre) og Granerød Horntvedt(til høyre) har muligens jukset litt her.

Eirik Holmen Johansen (i midten) var ukens gjest i SF-Podden. SF-keeperen er to meter høy, Markman (til venstre) og Granerød Horntvedt(til høyre) har muligens jukset litt her. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I ukens episode får SF-Podden besøk av Sandefjords keeper Eirik Holmen Johansen, som har vist seg som en solid sisteskanse i år.

DEL

InnsendtNøtterøy-karen har utmerket seg med sitt svært offensive spill, og har til tider fungert som en ekstra forsvarsspiller.

På spørsmål om han alltid har vært så offensiv i tankegangen svarer Holmen Johansen med et rungende ja!

Spilte golf med Pirlo

Den tidligere Manchester City- og New York City-keeperen svarer på SF-Poddens ti faste spørsmål til spillere på besøk, og forteller om den beste spilleren han har spilt med; Andrea Pirlo.

Holmen Johansen og Pirlo spilte faktisk golf sammen i New York, og den nåværende SF-keeperen er en stor beundrer av den tidligere midtbaneeleganten fra Italia.

LES OGSÅ: Så tapte SFs kvinner: – Vi ble hardt straffet

Tenåringsdebutant får ros

Fullt så glamorøs er ikke resten av episoden, Holmen Johansen, Leif Markman og programleder Jørn Werner Granerød Horntvedt går igjennom tapet mot Lillestrøm, og er kort innom cupexiten mot Skeid.

Mot Lillestrøm mener Holmen Johansen at Sandefjord burde fått med seg et bedre resultat, noe både Markman og Granerød Horntvedt er enige i

– Lillestrøm var fryktelig svake, men klarte fortsatt å få med seg alle de tre poengene, mener Granerød Horntvedt.

SF-Poddens spillerbørs er naturlig nok også inkludert, og du kan lese poengsummene i denne artikkelen. Debutant Herman Solberg Nilsen imponerte i kampen, og blir kåret til Sandefjords beste spiller.

Er du enig i det?

Vålerenga neste

Neste kamp er mot hovedstadslaget Vålerenga. Ronny Deilas menn har hatt en sesong helt på det jevne frem til nå, og det er et rungende håp om at Sandefjord skal snu trenden mot VIF.

Hortensmannen med et hjerte for Vålerenga, Martin Roppestad, som forøvrig er journalist for Nettavisen og programleder for podkasten «Toppfotball», blir ringt opp. Han forteller om et Oslo-lag som har slitt mot motstandere som er kompakte. Han synes VIF har et meget bra toppnivå, men at de er frustrerende dårlige når det ikke fungerer.

Roppestad har derimot tro på seier til Vålerenga lørdag. Gutta i SF-Podden og Eirik Holmen Johansen er av en annen oppfatning, de har tro på ketchupeffekten, og dette gjenspeiler seg i resultattipsene.

Hva tror du blir resultatet på lørdag?

HØR PODDEN HER:

SF-Podden

En podkast om Sandefjord Fotball. SF-Podden er Ken Skalleberg, Leif-Tore Markman og Jørn W. Granerød Horntvedt

Følg på: Facebook

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags