SF-Podden oppsummerer sesongen

Leif-Tore Markman hadde gått da bildet ble tatt, men Erik Andreassen, Jørn W. Granerød Horntvedt, Ken Skalleberg og Christoffer Hjalmarsson stilte mannsterke.

Leif-Tore Markman hadde gått da bildet ble tatt, men Erik Andreassen, Jørn W. Granerød Horntvedt, Ken Skalleberg og Christoffer Hjalmarsson stilte mannsterke. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sesongen 2018 er over, og SF-Podden oppsummerer det hele med god hjelp av Erik Andreassen fra Sandefjords Blad, og Christoffer Hjalmarsson fra NTB, Radio Tønsberg og Sandefjords Blad.

DEL

InnsendtDet var en svært tung start på sesongen, og mye av dette skyldes trolig ansettelsen av Magnus Powell, hvis vi skal tro de fem som var tilstede i studio. Hva skjedde egentlig under Powell-tiden?

99 dager var alt svensken fikk, og etter han var det Geir Ludvig Fevang og Shaun Constable som overtok, noe som resulterte i en rekke kamper uten poeng. Var det riktig å avslutte arbeidsforholdet med Magnus Powell?

LES OGSÅ: – Flott at de tør å satse på oss

LES OGSÅ: Kostnadene har økt med nesten tre millioner kroner

En spansk makeover

Martí Cifuentes ble etterhvert ansatt, og det levnes liten tvil om at dette var en riktig avgjørelse. Karene i studio var skjønt enige om at den katalanske treneren har tatt meg seg mange ting som virkelig har forbedret både klubb, spillere og resultater.

Ikke minst har Cifuentes merket seg som en kløpper på overgangsmarkedet. Hva hadde skjedd om Sandefjord hadde ansatt Cifuentes i januar? Dette er vel det store spørsmålet de fleste Sandefjord-supportere spør seg etter nedrykket i år.

LES KOMMENTAR: Eliteserien kommer til å savne Sandefjord Fotball. Hvem skulle trodd det?

Flere kåringer

Som vanlig når det er avsluttningspodd, kårer SF-Podden vinnere av tre forskjellige kategorier: Årets spiller, årets mål og årets fremskritt kåres, i tillegg til at de tar ut årets ellever. Det blir diskutert heftig i studio, mest fordi Sandefjord har hatt to vidt forskjellige deler av sesongen.

Skal man ta hensyn til hele året, eller skal man konsentrere seg om det som skjedde etter at Cifuentes overtok? Hete kandidater i disse kåringene er William Kurtovic, Rufo, Enric Vallés og Mohamed Ofkir.

Hvem mener du burde vinne disse kategoriene?

HØR HELE EPISODEN HER:

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:

www.sfpodden.com

Eller deres Facebookside:

www.facebook.com/sfpodden

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags