Slik skal SF bli Norges svar på Barcelona

SPANSK DUO: SFs nye hovedtrener Martì Cifuentes (t.v.) er gjest hos SF-podden denne uka. Til høyre klubbens nye fysiske trener, Jordi Gonzalez.

SPANSK DUO: SFs nye hovedtrener Martì Cifuentes (t.v.) er gjest hos SF-podden denne uka. Til høyre klubbens nye fysiske trener, Jordi Gonzalez. Foto:

Av

SF-Podden er tilbake, og denne uken har de fått med seg den nye hovedtreneren til Sandefjord Fotball, Martì Cifuentes. Den 35 år gamle katalaneren snakker i dybden om sin filosofi og pedagogikk.

DEL

InnsendtMan blir godt kjent med den nye hovedtreneren til Sandefjord Fotball i denne ukens episode av SF-Podden. Martì Cifuentes er sikker på at Sandefjord skal holde plassen, og han forklarer hvorfor.

35-åringen er utdannet ved Cruyff-instituttet i Barcelona og hjertet hans ligger veldig nær filosofien som Johan Cruyff selv utøvde som trener.

Sandefjord tapte mot Haugesund i helgen, og sammen med Leif-Tore Markman og Jørn W. Granerød Horntvedt i studio, analyserer treneren baklengsmålene.

Hvordan burde Sandefjord egentlig forsvare seg på dødballer? SF-Poddens spillerbørs er nok en gang et tema som skaper diskusjon, og det er svært få spillere Markman og Granerød Horntvedt har lik score på. Hvem mener du var SFs beste mot Haugesund?

Kampen mot Bodø/Glimt om en drøy uke er naturligvis et tema, og Cifuentes forteller at han er offensiv og reiser til Bodø for å ta tre poeng. Han mener at tiden frem til den kampen er svært verdifull, og at Sandefjord kommer til å fremstå mye bedre enn mot Haugesund.

Kan Sandefjord blir Norges svar på FC Barcelona under Cifuentes sin ledelse?


SF-Podden

En podkast om Sandefjord Fotball. SF-Podden er Ken Skalleberg, Leif-Tore Markman og Jørn W. Granerød Horntvedt

Følg på: Facebook

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:

www.sfpodden.com

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags