– Vi har troen på kvalikplass

Erik Mjelde (nummer to fra venstre) er ukens gjest i SF-Podden.

Erik Mjelde (nummer to fra venstre) er ukens gjest i SF-Podden. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ukens gjest i SF-Podden er Erik Mjelde. Den sympatiske bergenseren gjør sin andre episode med Podden.

DEL

InnsendtFørste gang var i 2015. Med det er han den spilleren i klubben som først var gjest i SF-Podden, og i ukens utgave påpeker han selv at det var på tide at han er tilbake i studio, noe karene i Podden er fullstendig enig i!

Sandefjord gjør sin beste kamp i år hjemme mot Start, og det vanker mye skryt, spesielt av førsteomgangen som SF spiller, hvor de regelrett rundspiller de gule fra Kristiansand. 3-1 er stillingen når lagene går til pause, og det kunne vært flere mål til Sandefjord.

Mjelde rangerer trenerne i klubben blant de beste han har hatt, og det kan man godt forstå, med tanke på resultatene og spillet Sandefjord leverer om dagen. Kampen ender 4-1, og den siste målscoreren, Pau Morer, får en eventyrlig karakter på SF-Poddens spillerbørs.

Mjelde kommenterer prestasjonene til sine medspillere flittig, og i svært positiv forstand, selv om han ikke er med på tallrangeringen.

LES OGSÅ: Slik kan SF berge plassen: – Rarere ting har skjedd

Ingen ny kontrakt enda

Bergenseren er på utgående kontrakt, som flere andre spillere i klubben er, og har fortsatt ikke signert noen ny kontrakt. Han forteller at klubben og ham selv er i dialog, og at de snart skal sette seg ned og planlegge fremtiden i enda større grad.

Mjelde er ikke fremmed for å bli i Sandefjord, og karene i SF-Podden mener han kan være svært viktig å ha med videre, med tanke på rutinen han tilfører. Lars Grorud er også nær en ny kontrakt, selv om det ikke har blitt signert noen avtale enda.

LES OGSÅ: SF-trener tjente en million mer enn Frank Løke – dette tjener idrettsprofilene i Sandefjord

Spillerne har troen

Sandefjord KAN klare seg i Eliteserien, men er avhengig av andre resultater for å skaffe seg kvalifiseringsplassen. Lillestrøm må tape sine to siste kamper, og i tillegg må SF ta igjen åtte scoringer på målforskjellen. I tillegg må Stabæk ikke få mer enn tre poeng, på sine to kamper, og Sandefjord må ta igjen fire mål på bærumslaget - hvis de skulle få de tre poengene.

Men Erik Mjelde og resten av klubben er optimister, og mener de har gode sjanser for å kunne kapre til seg kvalikplassen.

Uhyre spennende blir det uansett, og Sandefjord møter Sarpsborg borte på søndag i den første uhyre viktige kampen. Alle i studio har troa på at Sandefjord vinner, og resultattipsene er alle med klar margin i Sandefjords favør.

Hvilket lag tror DU Sandefjord stiller med på søndag, og kan de klare å ta med seieren hjem?

SF-Podden

En podkast om Sandefjord Fotball. SF-Podden er Ken Skalleberg, Leif-Tore Markman og Jørn W. Granerød Horntvedt.

Følg på: Twitter

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags