Forbereder seg til Nordisk Mesterskap

Iver Elias Holm under trening til neste ukes mesterskap.

Iver Elias Holm under trening til neste ukes mesterskap. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ute i fjorden denne uken, kan du se noen iherdige optimistjolle-seilere. De forbereder seg til Nordisk Mesterskap, der Sandefjord Seilforening sender hele fire seilere.

DEL

InnsendtFor å kunne delta i et internasjonalt mesterskap, må man kvalifisere seg gjennom å delta i norgescup for optimistjolle, arrangert av Norsk Optimistjolleklubb, en del av Norges Seilforbund. Sandefjordseilerne har gjort relativt godt fra seg i årets kvalifiseringer og seilforeningen kan nå sende fire topp motiverte seilere til Sverige.

Årets mesterskap, som går på rundgang i Norden, blir arrangert i Båstad. Det blir dermed ikke lange kjøreturen. De som skal delta fra Sandefjord Seilforening er: Edvin Iver Stakston, Sindre Angell-Hansen, Iver Elias Holm og Liva Løset Eriksen.

Fra Norge reiser 20 gutter og 20 jenter, så det er en stor tropp som skal representere. Lørdag 4. august blir vinnerne kåret. Målet for Sandefjord-seilerne er å høste erfaringer og ha det morsomt. Uken etter er det nemlig Norgesmesterskap på Steilene i indre Oslofjord.

Seilerne kommer til å trene i Sandefjord fram til de setter kursen over til Sverige førstkommende helg.

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags