Hør hvordan SF skal snu det

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL
I denne episoden av SF-Podden har Leif-Tore Markman, supervikar Tore Holden og Jørn W. Horntvedt besøk av den spanske midtbaneeleganten Enric Vallès Prat. Han er sikker på at Sandefjord skal snu den vonde trenden.

Enric Vallès Prat er gjest i denne ukens episode av SF-Podden

Enric Vallès Prat er gjest i denne ukens episode av SF-Podden Foto:

Tre tap på rad er fasiten for Sandefjord Fotball i de siste kampene. Vallès kan fortelle om et revansjesugent Sandefjord som skal snu trenden og vise seg fra en side som er et topplag verdig. Høy intensitet og høyt tempo på trening er en viktig faktor, og Vallès mener at Sandefjord skal klare å få dette ut i kamp også.

SF-Podden

En podkast om Sandefjord Fotball. SF-Podden er Leif-Tore Markman, Ken Skalleberg og Jørn W. Horntvedt

Følg på: Facebook

Kampen mot Kongsvinger, eller rettere sagt tapet mot Kongsvinger blir diskutert, både hva som gikk galt og hva som var bra. SF-Poddens spillerbørs er denne gangen nådeløs og en innbytter blir kåret til Sandefjords beste. Hver hjemmekamp kan dere i publikum stemme fram Sandefjords beste spiller via SF-Poddens hjemmesider, hvor dere også kan vinne et gavekort, og denne gangen stemte dere likt med SF-Poddens spillerbørs. Hvem mener du var Sandefjords beste?

Mandag venter en vanskelig bortekamp mot Sandnes Ulf. SF-Podden ringer opp trener for Sandnes Ulf, Bengt Sæternes, og fisker litt etter taktiske disposisjoner og informasjon om laget. Sæternes forteller om sitt lags største styrker og hva han forventer av Sandefjord-laget.

Ukens artist/band er endelig tilbake igjen, og forhåpentligvis for godt. Denne uken er det et band basert på Barkåker, som heter 2USband, som er på besøk i studio. Bandet vant i januar en pris på Akademia Music Awards i USA med låten "Seduce Me" som blir spilt i sendingen. De forteller om hvordan de møttes og hvordan musikken deres når over landegrenser.
Har du et band eller er du en artist som vil bli presentert i SF-Podden? Ta kontakt via deres hjemmeside: www.sfpodden.com

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags