De som driver det de kaller Sandefjords hyggeligste hage er slettes ikke ferdige med å planlegge sommeren. 23. juli kommer et av Sveriges populære tributeband.

– Dette er høy klasse. Sveriges største Pink Floyd Tribute-band kommer til Sandefjord, sier Gran fornøyd.

I nabolandet har de underholdt opp til 6.000 publikummere på én og samme konsert.

LES OGSÅ: (+) Av med skoa og på med solbrillene: – Spennende å se hvordan sommeren 2022 blir

Snart 20 år

Siden bandet «P-Floyd» startet i 1993 har de både spilt for utsolgte konserthus i eget land og rundt om i Norden.

Ifølge en pressemelding ansees de å være et av verdens fremste konseptband og spiller musikken til Pink-Floyd som om det skulle være deres egen.

«Med varsamma och kärleksfulla händer tolkar de musiken som de älskar. Genom att ständigt utvecklas själva håller de musiken levande och vital, och med sina magnifika ljus-och ljudproduktioner utlovas en gåshudsframkallande upplevelse utöver det vanliga», reklameres det.

LES OGSÅ: (+) Rock'n roll-legender kommer tilbake til Kurbadhagen

Rigg for stor scene

Ifølge wikipedia.no var det bandets grunnlegger, Jan Stumsner, som fikk ideen til navnet da ha betraktet et parkeringsskilt.

Bandet består i dag av: Stumsner på gitar, Hans Lundin på gitar og vokal, Klas Anderhell på trommer, Mats Nilsson på tangenter og vokal, Håkan Norlin også på tangenter, Thomas Alm på saksofon, Peter Holmstedt på bassgitar, Marica Linde og Eleonor Ågeryd på vokal.

Med tanke på antallet musikere blir det fullt på den store scene i Kurbadhagen. Og om de ansatte i Hagan får det som de ønsker blir det «stinn brakke» foran scenen også.

LES MER: (+) Nå lanseres en helt ny idrett i Sandefjord