Ny regionleder for bedriftsmarkedet

SKAL SERVE BEDRIFTENE: Stig Berg-Johansen blir ny regionleder for bedriftsmarkedet i Tønsberg, Nøtterøy, Horten, Holmestrand i Sparebank 1 BV.

SKAL SERVE BEDRIFTENE: Stig Berg-Johansen blir ny regionleder for bedriftsmarkedet i Tønsberg, Nøtterøy, Horten, Holmestrand i Sparebank 1 BV. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

SpareBank 1 BV får ny regionleder for bedriftsmarkedet i området Tønsberg, Nøtterøy, Horten, Holmestrand: Stig Berg-Johansen er 52 år, fra Tønsberg, og kommer fra lederstilling i Nordea Finans.

DEL

(Vestviken 24) Stig Berg-Johansen har vært regionsjef for Nordea Finans i Buskerud, Vestfold og Telemark i en årrekke, og bygd opp avdelingen til å bli en betydelig markedsaktør. Han har også vært salgsleder i den vestfoldbaserte-bedriften Nasta AS. I dag er han global key account manager for Nordea Finans.

– Veldig gledelig

– Stig Berg-Johansen var vårt førstevalg til stillingen etter en veldig grundig prosess, og det er derfor veldig gledelig at han har takket ja til stillingen, sier direktør for bedriftsmarkedet i BV-konsernet, Stian Thomassen.

– Han har bred erfaring fra bank og finans, og også fra kundesiden. Han har også sterk lokal tilknytning, er født og oppvokst i Tønsberg, med et stort nettverk. Stig Berg-Johansen får en sentral rolle fremover i arbeidet med å ytterligere forbedre tilbudene til bedriftskunder i regionen.

– Jeg har tro på verdiene og visjonen til SpareBank 1 BV. Det er essensielt å møte bedriftskundene på den måte de ønsker. Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben og jobbe med finans i det området jeg er født og oppvokst, og kjenner aller best.

Av utdanning har Stig Berg-Johansen en bachelor i økonomi fra BI og tidligere Bankakademiet. Han begynner i stillingen 1. januar.

Artikkeltags