Barna fikk mer enn det som ble stjålet

GLADE: Styrer Hanne B. Gustavsen og barna i barnehagen er veldig glade for plantene som  Nils Skjelbred (3 år) og resten av familein ga til dem.

GLADE: Styrer Hanne B. Gustavsen og barna i barnehagen er veldig glade for plantene som Nils Skjelbred (3 år) og resten av familein ga til dem. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Etter at noen kom og ødela grønnsaksbedet i Bugården barnehage var ikke viljen til å hjelpe til med nye planter langt unna. Torsdag kom det nye planter til i grønnsakshagen.

DEL

Grønnsakshagen til Bugården barnehage er nå enda frodigere enn før noen ubudne gjester var på plass og ødela og tok planter fra barnas grønnsakshage. Flere tok kontakt med styrer i barnehagen, Hanne B. Gustavsen,for å gi nye planter til grønnsakshagen barnehagen har.

Les om saken her: I nattens mulm og mørke herjet noen i barnas bed

– I dag har vi fått besøk av flere som har kommet og gitt oss nye planter. Det er fantastisk at noen engasjerer seg og vil hjelpe oss med å få nye planter, sier Gustavsen.

Større hage

Etter dagens donasjoner er nå hagen enda større enn hva den var før noen valgte å stjele og ødelegge grønnsakhagen til barna.

– Vi jobber med temaet «glade tanker, sinte tanker» her i barnehagen om dagen. Nå er det absolutt glade tanker som gjelder sier hun fornøyd.

Barna danset av glede da familien Skjelbred kom og delte av sine grønnsaksplanter fra sin hage.

Inspirerende

At hagen ble ødelagt av noen ugreie personer er nå glemt. Nå er det igjen glede over alle de nye plantene som har dukket opp i barnehagen.

Nye planter som er kommet til i bedet er: Harlekin gulrøtter, rød paprika, Physalis pervviana, Black russian tomater, cherrytomater. En farmor til ett av barna i barnehagen kom med agurkplanter.

– Familien Skjelbred kom med mange planter, men hadde også skrevet et fint kort som jeg synes var veldig flott og rørende. Den hadde to sitater om hvordan man kan takle ting, sier en fornøyd styrer i Bugården barnehage, Hanne B. Gustavsen.

Kloke ORD: Kortet hadde to sistater om hvordan man skal oppføre seg mot andre.

Kloke ORD: Kortet hadde to sistater om hvordan man skal oppføre seg mot andre. Foto:

Artikkeltags