Gå til sidens hovedinnhold

Beistet er åpnet og burgerne flyr ut av kjøkkenet.

Artikkelen er over 3 år gammel

Den nye restauranten Beist Burger & Bar åpnet i helgen. Skal vi tro på publikumsinteressen så blir dette en kjempesuksess.

Øverst i Kongens gate ved Dag Solstadsplass har det vært stille og rolig en stund. Nå er det nye tider. Fredag trakk den nyåpnede restauranten fullt hus hele fredag og medeier Siv Inger Ringdal forteller at det er fullbooket hele lørdag også.

LES OGSÅ: Her åpner ny burgerbar - de vil gi deg Norges beste burger

– Se der, sier hun og peker mot baren. Jeg blir så glad når folk setter seg ned og spiser i baren. Det sånn vi vil ha det her. Litt sånn uformelt, det er herlig, sier Siv Inger og fortsetter: Her er det ingen spiseplikt, folk kan komme å ta seg et glass hvis de ønsker.

 

Det er fullt av gjester i hele restauranten, på kjøkkenet koker det av kokker og ryddepersonell, det svinser servitører rundt bordene med hendene fulle.

– Vi er kanskje litt for godt bemannet her i dag, men vi tar ingen sjanser på at folk skal bli sittende og vente på servering. Alt er jo også helt nytt for oss som jobber her. Kassa skal læres, rutiner skal skapes, og maten skal lages. Har skal vi levere et godt førsteinntrykk fra dag nummer én, forteller Siv Inger.

Kommentarer til denne saken