Gå til sidens hovedinnhold

Er sandefjordingene lite intelligente?!

Artikkelen er over 4 år gammel

Kjører man bil, sykler eller er gående, er det visse forutsetninger og regler som må følges. Dette forutsetter en viss intelligens og evne til å forstå og følge regelverket.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Er sandefjordinger lite intelligente? Sjelden har jeg som mangeårig bilist, syklist og fotgjenger opplevd et sted med så mange uintelligente mennesker. Er det sjåførskolene som svikter? Er det fordi sjåførene har en arm for lite? Mange skal holde telefonen, sigaretten og skifte gir samtidig. Klart det er en arm/hand for lite! Det skiftes fil i rundkjøringer, det svinges til høyre og venstre, man skal til høyre og legger seg godt ut mot midten uten å varsle medtrafikanter. Stakkars alle juksemakerne. Hvordan kom dere igjennom skoleverket, og hvordan klarte dere å ta sertifikatet i det hele tatt?

Hvis alle dere som ikke har evnen til å forstå nytten av å bruke blinklys lar bilen stå og tar kollektivtransport i stedet, vil dette gjøre trafikkbildet enklere og mindre farefylt for oss som har lært noe og som er litt intelligente. Biltrafikken vil bli kraftig redusert, og vi som fortsatt kjører bil og følger spillets regler, slipper irritasjon og frustrasjon.

God tur med bussen!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.