Søndag var det over 4.500 tilskuere som så at Sandefjord Fotball berget kvalikplassen i Eliteserien på dramatisk vis.

To sene mål sørget for 2-2 mot Haugesund. En siste sjanse til å berge plassen i divisjonen venter derfor i kveld og lørdag ettermiddag mot Kongsvinger.

Vinneren over to kamper får den siste billetten til Eliteserien i 2023.

Og interessen for kveldens kamp på Release arena er stor. Tirsdag kveld opplyste klubben om at 3.500 billetter var revet bort. I det klokken bikket 09.00 i dag var tallet passert 4.000.

– Og nå har vi passert 4.300 billetter, sier administrasjonssjef Ann Kristin Heimstad til SB like før klokken 13.00.

Klubben har igjen slått på stortromma før kveldens kamp. Som mot Haugesund selges billetter til voksne for hundre kroner, mens barn og unge under 18 år kommer gratis inn.

På sin hjemmeside opplyser klubben også om at alle som var på kampen mot Haugesund skal ha mottatt en e-post med en promokode som gir gratis inngang til kveldens kamp mot Kongsvinger.

– Det er vanvittig deilig at det er stor pågang til denne kampen. Det er bra, for gutta trenger all støtte de kan få i en slik kamp, sier Heimstad.

– Hvor mange tilskuere forventer dere i kveld?

– Det er vanskelig å si...Men om vi kan bikke 5.000 tilskuere i dag, så hadde det vært veldig moro. Pågangen har i hvertfall vært veldig bra til nå, men vi har plass til flere, sier hun.

Dersom du ikke skal på stadion i kveld, kan du følge kampen direkte her fra klokken 18.00!