– Andre byer har forsøkt, men ikke fått like godt besøkstall som oss

SNART KLARE: Her skal snart tolv forskjellige bilforhandlere stille ut bilene sine.

SNART KLARE: Her skal snart tolv forskjellige bilforhandlere stille ut bilene sine. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Klart for den 26. utgaven av bilmessa i Sandefjord.

DEL

– Sandefjord liker denne messa veldig godt. Det er vi som får til denne messa best. Andre byer har forsøkt, men ikke fått like godt besøkstall som oss. Vi er best på bilmesse, forteller Erik Bostrøm, daglig leder for Toyota Sandefjord og én av mange utstillere under bilmessa.

10. – 11. juni er det igjen duket for bilmesse i Sandefjord. Det er 26. gangen messa arrangeres, og den har blitt et fast innslag og en god tradisjon i Badeparken, forteller Bostrøm.

LES OGSÅ: Bil etter bil etter bil i Badeparken

Program for dagene

Under årets marked kan man se bilnyheter fra de tolv mest kjente bilmerkene.

– På lørdag åpner vi klokken 10.00 og holder på til klokken 16.00. Vi har kiosk og ellers er parken åpen for alle som ønsker å se hva de forskjellige forhandlerne har å vise fram. På søndag kjører vi samme program, men da varer dagen fra 12.00 til 16.00, sier Bostrøm.

Avtaler prøvekjøring

Bilmessa har invitert med seg bilforhandlere fra hele Vestfold. Bostrøm opplyser at han har erfaring med at mange lar seg inspirere av messa og går til innkjøp eller prøvekjøring av bil etter at utstillerne har kjørt fra Badeparken.

GLEDER SEG: Erik Bostrøm gleder seg til den 26. utgaven av bilmessa.

GLEDER SEG: Erik Bostrøm gleder seg til den 26. utgaven av bilmessa. Foto:

– De fleste er rundt og kikker og får priser. Så kommer de tilbake til forhandleren etter messa for å prøvekjøre.  Det er ikke mulig å prøvekjøre under messa. Det hadde blitt for mange biler inn og ut av parken. Men det er fullt mulig å gjøre avtaler og se seg rundt.

LES OGSÅ: Oddbjørn satser med superbil

Mye planlegging

Bostrøm forteller at det er mye jobb som ligger bak, for å få messa til å gå smertefritt.

– Vi bestilte parken for et år siden. Planleggingen og fordelingen av oppgavene startet i april. Det er ikke bare hyggelig for de som besøker messa, det er veldig hyggelig for oss forhandlere også. Det er ikke så ofte vi møtes, så dette er en fin arena til å gjøre dette.

Nytt av året er at MA avdeling Vestfold skal ha egen stand med alkolås i bilen.

LES OGSÅ: Volvo, alltid Volvo

Artikkeltags