Gå til sidens hovedinnhold

Larviks fremste bloggerfamilie har fått et nytt medlem

Artikkelen er over 5 år gammel

«Pappahjerte»: – Ganske kult.

(Østlands-Posten)

Tjølling-paret Peter Kihlman (35) og Christina Sandnes (34) står bak to av Larviks desidert mest populære blogger. Under aliaset «Pappahjerte» har Kihlman i flere år ligget blant topp 10 på landsoversikten på blogg.no, og i fjor tok også kona skrittet fullt ut med bloggen «Konatil».

Les også: Konatil – blogger på egne ben

Men nå får de to, om ikke konkurranse, så i hvert fall selskap av enda et familiemedlem.

På topp fem i Larvik

Med «Bøkebloggen», som dukket opp i bloggosfæren tidligere i år, ligger Arne Sandnes (60) – Christinas far, og Peters svigerfar – i skrivende stund på femteplass over de mest leste bloggene i Larvik.

Den fortsatt ganske ferske bloggen beskriver seg selv som et nettsted som tar opp «små og store saker fra hverdagen i Larvik og resten av landet». Etter et snaut halvår og en lang rekke innlegg, kan det nok legges til at Bøkebloggen også unektelig har et kritisk blikk på Larvik kommune og det som tas av beslutninger i maktens korridorer både i Feyers gate 7 og på rådhuset i Romberggata.

Grandkvartalet, og de stadig tilbakevendende kontroversene rundt Jan Hansen og Finn Erik Røeds prestisjeprosjekt mellom Storgata og Prinsegata, er ett av flere yndede temaer for den populære bloggen, som så dagens lys i februar.

Ligger lavt

Men mens mange andre bloggere ofte higer etter oppmerksomhet rundt sin egen person, kan ikke det samme sies om 60-åringen fra Tjølling. Folk som Oddvar Andreassen, Mai Grunden og Thore Brastein har alle, under fullt navn, figurert som gjestebloggere; hovedpersonen selv, derimot, har hele tiden valgt å forbli anonym.

Etter det Østlands-Posten kjenner til skal det uansett ikke være noen tvil om at det er Sandnes som er mannen bak Bøkebloggen.

ØP har derfor forsøkt å få den nybakte bloggeren i tale, men uten hell.

– Vi ønsker ikke på nåværende tidspunkt å ha noe intervju i ØP, skriver han i en epost til lokalavisa, signert «Team Bøkebloggen».

«Pappahjerte»: – Stor stas og ganske kult

Datteren Christina, eller «Konatil», lå fredag på 25. plass på topplista for hele Norge med 7.053 lesere. Svigersønn og pappablogger Peter Kihlman var helt oppe på tiendeplass med «Pappahjerte», med 10.719 besøkende.

Les også: Larvik-par deltar i den nye sesongen av «Bloggerne»

– Hva synes du om at familien din nå har tre blogger på topp 5-lista for Larvik, Kihlman?

– Det er stor stas, og ganske kult, egentlig. Særlig med tanke på at tematikken for Bøkebloggen er så «nisjete», sier den populære pappabloggeren.

Les også: Kaster klærne for fotballfrua

Han er full av skryt overfor det den nye bloggen bidrar med for Larvik.

– Fra meg får de to enorme tomler opp. Særlig for Facebook-gruppa, hvor det stadig legges ut flotte bilder fra byen og kommunen. Det er strålende Larvik-reklame, og jeg tror nok mye av trafikken inn til selve bloggen kommer derfra.

Kommentarer til denne saken